Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Post blue

/ #430 Re:

2015-02-19 15:24

#25: -  

 1. Nie je.

2. Aj Hystéria bola kedysi považovaná za typickú ženskú psychickú poruchu, a ľa ľa, už nie je, dokonca pozriem sa na vás Anka a hneď mám príklad aké iracionálne to je, a že by ste sa asi mali liečiť.

 

3. Každý pár, vždy musí byť prešetrený pred adopciou, plus, ako ste už vyššie napísali, homosexualita už nie je považovaná za chorobu. 

4. Vynechali ste štvorku, niekto kto nevie bez chyby napočítať do 5 by nemal protestovať proti akejkoľvek forme vzdelávania, boh vie, že vám ju treba Anka.

 

5. O čom vôbec rozprávate ? Rovnoprávnosť, že by chceli, že by chceli deti, ako aj iné páry, čo nemôžu mať deti ? Ak sa ideme baviť o zvrátených žiadostiach tak niekoľko násobne viac pedofilov je medzi kňazmi a ak to rozšírime všeobecne medzi kresťanov tak by ste nemali vychovávať deti vôbec. 

 

6. Cirkev nám už raz vládla, vládla celej Európe, volalo sa to obdobie temna. Plus nemyslím si, že organizácia, ktorá pašovala z Európy vojnových zločincov, pomáhala pedofilom utekať pred spravodlivosťou a prepiera peniaze pre taliansku a slovenskú mafiu má akýkoľvek typ morálnej autority. 

 

Ty asi nespíš Anka, vyspi sa, porozmýšľaj nad svojimi argumentami, nauč sa počítať, zhlboka sa nadýchni, choď si vyliečiť svoju hystériu a svet bude krajším miestom. 

 

Príjemný deň prajem.