Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Argumenty a Pravda

/ #220 Prosim nezavadzat

2015-02-18 08:36

>  Čo blázniš, veď v škôlkach ani v školách sa nevyučuje predmet sexuálna výchova. Nikto ti nezakazuje si dieťa poučiť doma

Téma sa vyučuje na hodinách etickej výchovy, biológie, občianskej náuky a triednických hodín.

 

http://sk.wikipedia.org/wiki/**  **Referendum_na_Slovensku_v_roku_2015

 

mnohí renomovaní pedagógovia zastávajú názor, že prílišná otvorenosť môže byť škodlivá

Nezastúpiteľnú rolu v sexuálnej výchove má škola, ktorá predovšetkým v predmete rodinná výchova, ale i biológia, poprípade občianska náuka prináša mladej generácii potrebné a odborné poučenie o otázkach, ktoré majú veľký význam nie len sociálny, ale i zdravotný a právny.

http://sk.wikipedia.org/wiki/Sexu%C3%A1lna_v%C3%BDchova

 

A nejde len o to, ze sa vyucuje - ale sa CHCE a MA a MUSI vyucovat - a tak ako to diktuje homo-lobby.

Predstav si, ze by Tvoje deti ucili, ze sex smies mat len za ucelom plodenia deti a len v manzelstve - a ak by si im doma hovoril svoje nazory - pojdes do basy.

Preto ma byt na skolenie sexualne=biologicke vzdelavanie (ako sa rozmnozovali ludia v roku 1700 a v roku -5000? - ked skoly neboli?) - ale vychova - nieco co je ideologicke z principu (kazda vychova je ideologia - len ktorym smerom a odkial vanie) - musi byt OPTIONAL=VOLITELNE, kde budu rodicia rozhodovat.

 

Nehovoriac o tom, ze zastancovia homo-lobby (pozor to nie su homosexuali, to su casto hetero, kt. zastupuju homo, kt. ich neprosili/nevolili/nenominovali) asi nemaju problem vlastnym deckam pustit porno - tak naco vychovu?

Ty by si suhlasil s POVINNOU (pod trestom vazenia) nabozenskou vychovou?