Otvorená výzva predsedovi NRSR


Hosť

/ #194

2015-02-17 14:55

Kancelárie SNR sama prvá by mala byť občanom vzorom k dodržiavaniu Ústavu SR , ale ju asi nikdy nečítala, keďže ju nerešpektovala. V Ustave SR - až rôzne 3 články ústavy predpisujú slovesnkým občanom ochranu kultúrneho dedičstva.
2 šramačky Váhostavu ale už úspešne všetko už pre stavbu garáží odstránili a dnes teda , keďže všetko sa odstránilo, už nejde o ochranu hist. dedičstva ale len o nezmyselnosť predstavy stoviek garáží pod hradným vrchom...
Pokiaľ si Kancelári SNR presadila garáže, treba, aby ich SNR pod zámienkou nerentability nemohlo prenajať súkromnej firme - čo je možno už termínovníku a čo možno ide...a tiež to, aby návštevníci hradu mali vždy parkovanie zadarmo.
Keďže v prípade summitov budú tieto verejné garáže pod budúcou konferenčnou miestnosťou jazdiarne, hrozí, že teroriste s autom plnom výbušnín prerazia bránu a ľahko zlikvidujú prípadný summit Nato, či iné zhromaždenie európskych politikov. Takéto akcie sú mimochodom známe - už od doby škótskej kráľovnej Márie, ktorá takto chcela zlikvidovať ang.kráľovnú Alžbetu.