Petícia proti vstupu cudzích vojsk na územie SR

Juraj 999

/ #350 všeobecne

2015-02-02 10:09

 Vojska NATO ? všetci, myslím ludí,kt.sa trochu zauj.o politiku vieme o čom to je !

Stačí si to tu prečítať a vidime, že väčšina je v obraze ako to v dnešnom ,,demokratickom svete na Americko-židovský spôsob funguje !!! A referendum je potrebné nie pre referendum,ale preto,že keď ho nechcú,či nebudú naši politici rešpektovať, treba vyvinúť ďalšie iniciatívy na dosiahnutie vôle ludu....Inak je to všetko zbytočná námaha .Ak bude, som ochotný pokračovať ďalej,len tam už v dnešnej dobe treba rátať,že môže ísť do tuheho.

Myslím tým scenáre na Americký spôsob,viď Ukrajinský Majdan,strielanie do ľudí zo striech Špecialnymi jednotkami  KOMANDAMI  SMRTI vraj,,súkromná bezpečnostná služba"keď ich odhalili Nemecké tajné služby ! Je to ich rukopis......Nikoho už neopijú suchým rožkom a šírenie demokracie je ich prekliatim.

Bohu vďaka za Slovanské RUSKO,udržujúce po desaťrocia rovnovážny vojnový stav,lebo inak neviem neviem.CIA ,FBI a ďalší denne kontrolujú média,platia si miliony len aby mali moc vo svete a ovládali svetové peňažné trhy.

Ešte si velmi dobre pamätám a isto aj viacerý z vás,ako nám rodičia hovorili,alebo nás skôr prosili,aby sme moc nevyskakovali po 89r.,že konečne totalita padla a bude sloboda a mysleli si,že bude lepšie.Dnes nehovorím,že je zle, ten pojem nepoužívam,ale až velmi často ludia pri stretnutiach používajú pojem:,,DOBRE UŽ BOLO !"A to je velká pravda aj za slobodu sa platí v živote,aj keď len relatívnu !

Bože čo sme to tým našim deťom pripravili za svet . Nič nie je tak, ako kedysi.Detstvo sme im zobrali,z prírody ich vytrhli !

všade biznis,peniaze,vymývanie hlav proste o ničom celé...

Budíček ludia 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...