Petícia za okamžité vystúpenie Slovenska z NATO.

Malá pozornosť .

/ #30

2014-08-06 12:07

Pre pánov pohár vína - výborné červené z pivnice v Tesároch alebo z Topoľčianok, či iného krásneho kúta Slovenska - a pre dámy sladká maškrta , ruža , bižutéria.

Užívajme si slobodu a nezávislosť . 

U nás sú vítaní všetci ľudia z celého sveta, ktorí prídu na návštevu v mieri a pokoji a bez bočných úmyslov zatiahnuť Slovensko do nejakých hlúpych sporov. 

Veľmi by nás potešil ak by nás poctil svojou návštevou - Slovenskej republiky aj momentálne najrozumnejší ruský prezident - pán PUTIN.  

Dozvedel by sa od bežných občanov, akú požíva medzi nimi prirodzenú autoritu.   Pokiaľ  sa rovnako ako radoví občania nebudú správať aj naši  všetci politickí predstavitelia - dostanú od národa slovenského kopačky a benefit žitia z minimálnej mzdy a zhabané kompletne všetky ich nepoctivo nadobudnuté majetky.

Pokiaľ sa polepší a napraví krivdy, ktoré spôsobil svetu - ponúkneme vynikajúcim slovenským vínom aj amerického prezidenta a pre jeho polovičku pripravíme krásnu červenú ružu. 

Krajšia sa nedopestuje nikde inde na celom svete, no samozrejme ako v rozprávke je čarovná a odhalí všetky zlé úmysly , ak by boli potom nejaké a zvädne ihneď.

Radi by sme boli sprostredkovatelia urovnania všetkých medzinárodných sporov.

CHCEME ŽIŤ V MIERI A POHODE A ZABUDNÚŤ NA VOJNOVÉ ZLOBY .