Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Som jedni z vás !

/ #180 Pre dobro veci

2014-07-31 06:58

Všetci ktorí ste podpísali „Petíciu za zrušenie kresťanstva na Slovensku“ dajte sa radšej vypchať spolu s organizátormi, aj tak v sanatórií pre psychických narušených nie je miesto. Ale ak ste sa predsa chceli polepšiť, mate jedine možnosť si preštudovať do podrobná (nie povrchne) históriu ľudstva aby ste už netárali takéto nezmysli.
Sloboda prejavu je síce pekná vec, ale vaše myšlienky musia obstať pre dobro ľudstva (slovenského vo vašom prípade) čo pevne pochybujem.
Všetka zla na svete páchali a páchajú len mocní pani, prečo nebojujete proti nim. Veď dennodenne mame jasne prípady zla, páchané na nás, čo, naozaj sme úplné oslepli, alebo osprosteli???? Už vôbec nechápem ako môžeme byť tak hlúpi a manipulovaní.
Kresťanstvo je len viera ktorou veriaci nedokážu bez nej žiť. Bez viery nikto nedokáže žiť, ani vy. Určite mate aj vy vieru, inak by ste neboli už na svete. Nemusíte byť veriaci, stačí keď veríte v ideáloch, to nás drží pri živote. A vy čo robíte? Idete proti tomu, proti sebe, proti nám všetkých....
Zrušte tu petíciu! Potrebujeme veľa rozumu na iné veci, a bojovať pre naše dobro.