Vyhlásenie: Podporujeme biskupov v otázke tzv. „Rodovej rovnosti"

Mária D.

/ #8 Re:

2014-01-22 11:54

#1: -

Nikto nevraví o odoberaní deti z detského domova a dávaní ich homosexuálnym párom.Práveže tendencia nie je týmto smerom.Ale smerom odberania detí manželským párom-otcovi a mame. Stačí,aby sused počul,že u vás doma plače dieťa a nahlási polícii,že týrate dieťa,pričom nemusí byť ani očitým svedkom,len tak. Na druhý deň,príde ku vám sociálka a vezme vám dieťa a dá ho do detského domova a vás dá na súd za týranie vlastných detí.A za súdom môžete čakať aj rok,aj viac a Vaše deti budú zatiaľ v detskom domove a nepomôžete si nijako,lebo na to bude schválený zákon. (Už vy nebudete, po prijatí zákona na ochranu týraných žien, v tomto roku, môcť rozhodovať o výchove vlastných detí. Tak sú tieto veci zakamuflované a nikomu nie sú vysvetľované.) Tieto praktitky sa už dejú v iných štátoch,aj v štátoch bývalej Juhoslávie.

Ak ste veriaca,dobre viete,že pohlavný život medzi homosexuálmi je ťažký hriech. Preto je trestom páchaným na dôstojnosti dieťaťa, či je už v detskom domove,alebo s rodičmi,dať na výchovu ľuďom,ktorí žijú nemravným spôsobom života a pred Bohom neprípustným(pozrite sa na prípad Sodomy a Gomory,prečo Boh poslal oheň na Sodomu? Lebo chcel,ako píšete,aby boli aj homosexuáli s homosexuálnym spolunažívaním medzi nami? Tak preto ich zahubil?Či deme súšať Jeho trpezlivosť druhýkrát?). Je potrebné pozrieť sa pravde do tváre. Homosexualita je medicínska diagnóza,je to choroba,ako každá iná. Na svete sa narodí cca od 3-5% ľudí s homosexuálnou orientáciou,ako s chybnou sexuálnou orientáciou, a preto je to klasifikované ako DIAGNÓZA. Ani cirkev ani bežní občania,nikto neponižuje ani neutláča ľudí so žiadnou diagnózou,ku ktorej patrí aj homosexualita. Ale z kresťasnkého hľadiska,nemú homosexuálne orientovaní ľudia pohlavne spolu žiť.

A čo je najzávažnejšie na zíkone gender? Že v skutočnosti tam nejde o rovnosť,ale o to,že práva,ktoré patria rodine (otec+matka+dieťa),rodinám vezmú a dajú ich homosexuálnym párom,tak,aby homosexuálne páry boli nadradené nad tradičnú klasickú rodinu (otec+matka+dieťa).Čiže v štáte väčšiw práva budú mať homosexuálne páry ako rodičia detí. Tak akým štýlom sa potom bude môcť zachovať populácia? Ak zákony v štáte budú vytvorené pre dobro homosexuálov  a nie pre dobro rodín,ktoré zabezpečujú budúcu populáciu národa? Tu v žiadnom prípade nemôžeme hovoriť o rovnosti. Preto sa rodiny,či už kresťanské,veriace,či neveriace boli brániť na Národnom pochode za život v Košiciach.Prečo si toto média takmer ani nevšimli? 80 000 národ sa dokáže združiť aj v nepriazni počasia,toto média skoro ani nespomenuli. Ale Dúhový pochod homosexuálov v Bratisla o pár stovkách ľudí,toto bolo s veľkými fotografiami na celú stranu v novinách a samozrejme v správach opisované ako veľká udalosť. Tak kde je tá ronosť? Čo potom môžeme čakať od zákona? Akú budúcnosť pripravíme svojim deťom,ak dovolíme našim politikom schváliť tento zákon?...