Petícia proti zavedeniu plateného parkovania na sídlisku Solinky
mr |
/ #5 Re: Re: Re: Parkovanie2013-11-19 10:49#4: Pista - Re: Re: Parkovanie mestské nariadenia sa dajú obchádzať, to áno, ale na to mesto platí právnikov, aby sa to nestávalo - ak sa raz zakáže parkovanie nákladných motorových vozidiel do 3,5 tony, určených na prepravu tovaru a ľudí na sídlisku v čase od 19.00 večer do 05.00 rána za účelom ochrany zdravia a majetku občanov, potom neviem, za čo niekto sa má súdiť... ani ja nie som žilinčan, ale som vlastník bytu a v rámci žiliny mám firmy, ktoré platia dane a zamestnávajú ľudí v žiline.. neviem, či niekto potrebuje 2 - 3 autá, ja bohužiaľ áno a nie je to o prepychu, ale nutnosti - s iným autom sa chodí na jednanie, s iným na tovar - možno si niekto povie, že je to na smiech, ale treba sa skúsiť s niekym baviť o zákazkach a prísť na nejakej starej šunke - skrátka biznis nebude, lebo pozerá sa na veľa vecí, aj na auto... autá však neparkujem vždy pred bytom, ale aj na firemných parkoviskách, osobne s tým nemám problém. Sám však poznám chalana, ktorý má zaparkovaných 5 áut a stále ich opravuje.... a pochybujem, že ich potrebuje na prácu, to by som ešte vedel pochopiť, i keď ťažko... čo sa týka vedúceho odboru dopravy - tak tomu by som nedal ani lekvár kosiť, lebo ten elaborát o parkovaní, ktorý napísal, je hanbou vysokoškolského vzdelávania bohužiaľ platenie matematicky vychádza drahšie ako to deklaruje primátor a spol - ak by za auto niekto pýtal len 12 eur a prenajala by sa len kapacita parkovísk na solinkách (myslím, že sa spomínalo 2.500 miest), tak za 30.000 eur na rok nebude na údržbu, platy externej firme a výstavbu nových miest na parkovanie - ak sa však bude platiť 100 eur ročne, tak za 250.000 sa už dá niečo robiť... samozrejme, ak sa predá len kapacita parkovísk... ak sa dá parkovačka každému, nič sa nezmení a potom zistíme, že platíme vlastne za nič a hlavne veľa...
|
|
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Hromadná pripomienka proti finančnej diskriminácii neštátnych škôl
3018 Vytvorené: 2025-06-27
Vytvorenie autobusu z Ba-Biskupice cez Most, Malinovo, Zálesie, Ivanka a konečná Bernolákovo
702 Vytvorené: 2025-06-29
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
2180 Vytvorené: 2025-02-13
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2207 Vytvorené: 2025-06-12
Petícia za zákaz psov v osadách na celom území Slovenskej republiky.
23366 Vytvorené: 2021-01-17
Petícia za záchranu pobočky Slovenskej pošty na Sibírskej ulici
171 Vytvorené: 2025-07-01
PETÍCIA občanov Komárna a dotknutých obcí
252 Vytvorené: 2025-06-25
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
140 Vytvorené: 2025-06-23
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5738 Vytvorené: 2025-06-02
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
18871 Vytvorené: 2025-04-25
Petícia za obnovenie chirurgickej pohotovosti v Zlatých Moravciach
3475 Vytvorené: 2025-06-02
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14348 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za zachovanie sojakrému
4580 Vytvorené: 2025-04-07
Petícia za zachovanie pobočky pošty na Sibírskej ulici
80 Vytvorené: 2025-07-02
Za zachovanie bezplatného parkovania pre osoby s ŤZP v Košiciach/ Mesto má patriť všetkým/
61 Vytvorené: 2025-06-29
„Petícia za umiestnenie špeciálnych prebaľovacích pultov pre imobilných v bezbariérových WC.“
4208 Vytvorené: 2025-05-14
Odmietame jedinu nakladnu tranzitnu dopravu cez Most Lanfranconi
54 Vytvorené: 2025-06-26
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
1636 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia za odvolanie riaditeľky SŠŠ v Trenčíne Dr. Petríkovej Rosinovej!
1430 Vytvorené: 2025-05-25
PETÍCIA ZA ZÁKAZ HRACÍCH AUTOMATOV V MESTE SABINOV
42 Vytvorené: 2025-07-01