* * * ZA POVINNÉ KVOTY PRE MIGRANTOV VYSTÚPENIE SR Z EÚ. * * *
https://www.facebook.com/groups/572105706222162/?pnref=story
USA A ICH VAZAL EU SU ZA USKUTOCNENIE TOHTO SIALENSTVA KONKRETNE POVINNE KVOTY PRE UTECENCOV CO MA SLUZIT NA ROZSTIEPENIE NARODOV EUROPY A ESKALACIE NATLAKU A ZAPOCATIE VAALECNYCH PLAMENOV NA EUROPSKOM KONTINENTE PRETO JA LUBOS SPERKA PRI PLNOM VEDOMII PREHLASUJEM VYLUCNE VYSTUPENIE Z EU TZV STVRTEJ RISE A PRIPOJENIE K RUSKEMU IMPERIU TREBA TUTO IDEU A CIEL ETABLOVAT A KLUDNE TO POVIEM AJ CESKY Lépe v kapitalismu nebude! Lépe totiž už bylo a my to chceme zpět
A imigranti to nieje náš problém...
Za všetkým hladaj Rotschildovcov...
EU bola vytvorena ako toalitná vláda. A odtial už len krôčik k NWO....
This comment has been removed by the person who wrote it.
schváené...............opravte to prosím v texte petície....:-)
Re:
Nemecko a Anglicko je natoľko zničená, že aj od nás tam odchádzaju ľudia "za horším"...
Re:
#2: Štefan Goron - tienový poslanec NR SR. -
Už sa mi nepáči EU a lepšie by bolo vystúpiť snej. Celi život nám niekto diktuje,nariaduje.Všetko je to preto,že občania nemali príležitosť si takuto zmluvu prečítať.Len sa hovorílo a mlelo dookola,že všetko mierne zdražie,ostatne sa tajilo alebo málo o tom sa písalo.Cela únia je velký podvod.
Re: Re:
"Celi život nám niekto diktuje,nariaduje."
Však áno, keď ľudia nie su schopní zobrať zodpovednosť za svoj život do vlastných rúk. Však len na Peticie.com. "Zvýšte dávky", ..., "Pridajte..." "Dávky chceme, ale odpracovať ich nie..." atď. Väčšina ľudí len napína ruku: Štát daj.
Re:
Tak hor sa Slovania za Ficom, s ním budete najzvrchovanejsi štát na celom svete...
Podľa prieskumu Eurobarometer len 31% Slovákov podporuje povinné kvoty.
Kde je ostatných 69% ? Tak podpisujte.
| This discussion has been closed. |