Podporujem zákon proti úžere
Avšak neviem, či v tomto štáte to nie je márne...
Nerobte paniku k 30.6.2016 sa ruší zákon č. 99/1963 Občiansky súdny poriadok.
V združení Hoos mi neskutočne pomohli, užasná je pomoc v tom, že som konečne nebojovala sama, ale mala som za sebou tím skvelých ĺudí, ktorým záleží na osudoch slušných ľudí. Veľmi mi pomohli ešte raz srdečná vďaka. Veľmi sa mi nepáči ako naši politici odvracajú zrak od takýchto ťažkých problémov, za ktorými je množstvo ľudí, ktorí boli podvedení tak ako ja. Podporím p.JUDr.Iršáka vo voľbách a budem mu priať veľa trprzlivosti a zdravia
Áno je pravda že dlhy si treba platiť, ale nie aby sa ti paraziti prizivovali na mne a mojej rodine! S celej mojej výplaty mi nechajú 200€ . nech sťahujú ano prosim , ale toľko ,koľko si ja urcim. Aj tak si myslím že je toto všetko zbytočne , lebo na slovensku je to tak! Predsa len . skúsim to.
Ďakujem všetkým za podporu. NR SR veto prezidenta prelomila a zákon s minimálnymi úpravami opäť schválila. Postavenie spotrebiteľov sa posilnilo.
Zápas za spravodlivosť a proti úžere však ani zďaleka nekončí. Úžerníkom sa naďalej výborne darí. Reč je o nebankovkách, bankách, o niektorých poisťovniach, o niektorých exekútorch, advokátoch, notároch, o vymáhačských a dražobných firmách. V tomto boji nesmieme poľaviť.
Roman Jurík
| This discussion has been closed. |