Zachráňme zelené svahy Starých gruntov a Sitiny pred zastavaním
zachranme zelen na Starych gruntoch a Sitine
Pani starostka sa pri uchádzaní o úrad zaprisahávala, ze zastaví dalsiu bytovú výstavbu ale zial sa nic nezmenilo a nových bytoviek neustále pribúda.
T. L.
Re:
modrá ci oranzová, je to celkom jedno - vsetci sú rovnako nenasytní .... za Bystríka to bolo tiez mizerné ..
Re: zachranme zelen na Starych gruntoch a Sitine
#5: Princezná - zachranme zelen na Starych gruntoch a Sitine
Suhlasim, ja som za to, aby sa, ak uz sa tam bude stavat, postavilo nieco na styl Vlkolinca. To by nadherne zapadlo do tej zelene.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Predmet
a čo tam je domy a tak isto si pamätám ako v parku SNP na začiatku bola dávnejšie umiestnená cedulka na drevenom podstavci že chránené územie Malých Karpát a kde je ? budem bojovať za ochranu ale mam stoho pocit že to bude ako s PKO bo pozemky sú predané a neblyžia sa náhodou voľby je to ako predvolebná kampaň tak to je môj názor a názor alebo nejaký uzemný plán nikto s obyvateľov nevidel pravdepodobne
Re: Re: zachranme zelen na Starych gruntoch a Sitine
#10: - Re: zachranme zelen na Starych gruntoch a Sitine
:-) a este ovce!!
Ad:Grunty
Myslím si že nie je správne aby sme sa okrádali o prírodu na úkor nových stavieb, určite sa nájde ekologicky lepšie riešenie
Nepodpisem koli Zahradnikovi
Re: Nepodpisem koli Zahradnikovi
#22: List vlastnictva - Nepodpisem koli Zahradnikovi
Petíciu podpisujú aj ľudia, ktorí bývajú na Starých Gruntoch, lebo ide najmä o ich životné podmienky a priestor. Títo ľudia nie sú developeri, ktorí postavia betónové krabice a so ziskom odídu.. Ak to sú Zahradníkovi rodičia, vôbec to nevadí. Naopak. A splietať tu ceny bytu, to robili komunisti, aby v ľuďoch len závisť vzbudzovali..
Re: Re: Nepodpisem koli Zahradnikovi
#23: Andrej - Re: Nepodpisem koli Zahradnikovi
To je luxusna bytovka kde maju byt, nie neaky postarsi rodinny domcek! Zavist tam neni, len je divna ta zhoda mien s "peticiarom" Zahradnikom.. bola som sa tam pozriet a je to tak
Podpisem kvoli Zahradnikovi!!
| This discussion has been closed. |
Stop Developerom !!