Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Odpoveď z Úradu vlády SR

Hosť#1 Jun 15, 2016, 18:24
Super. Verím že sa nám podarí zastaviť devastáciu Slovenska.
Hosť#2 Jun 15, 2016, 18:51
Pani Ing. Halátová Mária, ja sa chcem podakovat za to, ze mate to odhodlanie a drzim palce a prajem pevne nervy aby sa to dotiahlo do co najuspesnejsieho konca.

Hosť#3 Jun 15, 2016, 19:59

Držím palce, aby sa podarilo zastaviť ničenie krásnej krajiny.

Hosť#4 Jun 15, 2016, 20:35
Teším sa že aspoň ministerstvo odpovedá.Prajem nám Zem plnú šťastných ľudí a plnú nových stromov.Václav Gallík
Yvet#5 Jun 15, 2016, 22:19

Re:

#1: -  

:) aj ja :) stale to pisem a tvrdim.. Nadej umiera posledna;)

Hosť#6 Jun 16, 2016, 03:04
ĎAKUJEME :)
Polymann#7 Jun 16, 2016, 05:57

Dakujeme za kladne vybavenie :-)

Hosť#8 Jun 16, 2016, 07:41
Je to záslužné, že se tím zabýváte nebo za pár let tu nebude žádný strom.
Hosť#9 Jun 16, 2016, 08:30
Ďakujem za Vašu vytrvalosť a odhodlanosť.
Hosť#10 Jun 16, 2016, 11:04
Dobrý deň, ďakujem za informáciu a pevne verím, že táto petícia bude mať úspešný záver. V Poprade a blízkom okolí je situácia až tragická, cirkevná spoločnosť Pro Populo v priestore Lopušná Dolina/Svit / a ostatné urbariáty dedín Kravany, Vikartovce, Spišské Bystré, Hranovnica, Kvetnica/ mestský lesopark Popradu/... úplne zničili obrovské pásma lesov hornádskej doliny, počnúc Kráľovou Hoľou - predhoria Nízkych Tatier. Pohľad z Hrebienka vo V. Tatrách na tieto bezohľadne a chamtivo vyrúbané súvislé kopce vháňa slzy do očí nielen domácim Popradčanom ale i turistom. Vo Vysokých Tatrách /TANAP- e zničila víchrica v roku 2004 obrovskú plochu lesa ale cirkevníci a urbariát boli za veľmi krátke obdobie efektívnejší pri ničení lesov hornádskej doliny.

Sisková, Poprad
anub#11 Jun 16, 2016, 11:15

stránka cirkevnej org. Pro Populo Poprad, najväčšieho ničiteľa a vývozcu dreva na Spiši... http://www.propopulo-poprad.sk/

lienka#12 Jun 16, 2016, 16:29

Dobrý deň pani Ing.Halátová,  ďakujem za informáciu a vážim si Vašu prácu ktorú robíte pre naše Slovensko.Žiaľ žije tu veľmi veľa lahostajných ľudí ktorých nezaujíma čo sa deje a aký to bude mať dopad na budúcnosť.Veľmi si prajem aby  snaha Vaša a ľudí okolo Vás ktorí sa zasadili za tento projekt nevyšla nazmar.Ďakujeme za Vašu odhodlanosť a prajeme veľa síl do zdarného konca.

Hosť#13 Jun 16, 2016, 18:40

Ďakujem Vám

Hosť#14 Jun 16, 2016, 20:03
Skvele! Dufam, že aspon niektore požadavky budu uspokojene, už mam plne zuby sledovat ako mi hory v ktorých som sa ako chlapec hraval miznu před očami!
Hosť#15 Jun 17, 2016, 18:06
Teším sa!
Feri#16 Jun 18, 2016, 20:04

Re:

#10:  Cirkev a niektoré urbariáty sa v tejto krajine správajú ako parazity. Aspoň že niektorým ludom záleží na tejto krásnej krajine. Držím palce pani Ing. Halátovej a všetkým ludom ktorý sa podielali na tejto petícii.

Hosť#17 Jun 20, 2016, 06:31
Gratulujem a držím palce.
Ing. Štefan Tomáš, Michalovce
Hosť#18 Jun 26, 2016, 09:07
Super, teším sa a dík za info. Pokračujte, veľmi Vám držim palce !
O.i. tupcom nedošlo ani v týchto horúčavách?...každý sa ide skryť práve pod stromy!!!

V:)
Hosť#19 Jul 04, 2016, 13:41
Dakujem :)

This comment has been removed by the person who wrote it.

Blanche#21 Jul 10, 2016, 11:10

To ma tesi ze sa tomuto venujete a dakujem ale chcem vas vsetkych poziadat aby ste mi nedavali podpisovat peticie elektron.postou nakolko ja to neuznavam a podpisovat budem rada ale len na papieri! Pokusim sa vytlacit a vyzbierat kolko budem moct ...som tak isto zdrvena tym ake barbarske pociny nasej vlady sledujem ... je to strasne a treba to pkmazite stopnut a nejlepsie hned celu tuto skorumpovanu vladu ktorej na nicom ... a na nikom nezalezi ..ani na zdravom prostredi pre ludi! 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
PayPalGoogle PayApple PayKreditná Karta

Vyberte spôsob platby, aby ste mohli pokračovať.