Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku
Odpoveď z Úradu vlády SR
Držím palce, aby sa podarilo zastaviť ničenie krásnej krajiny.
Dakujeme za kladne vybavenie :-)
Sisková, Poprad
stránka cirkevnej org. Pro Populo Poprad, najväčšieho ničiteľa a vývozcu dreva na Spiši... http://www.propopulo-poprad.sk/
Dobrý deň pani Ing.Halátová, ďakujem za informáciu a vážim si Vašu prácu ktorú robíte pre naše Slovensko.Žiaľ žije tu veľmi veľa lahostajných ľudí ktorých nezaujíma čo sa deje a aký to bude mať dopad na budúcnosť.Veľmi si prajem aby snaha Vaša a ľudí okolo Vás ktorí sa zasadili za tento projekt nevyšla nazmar.Ďakujeme za Vašu odhodlanosť a prajeme veľa síl do zdarného konca.
Ďakujem Vám
Re:
#10: Cirkev a niektoré urbariáty sa v tejto krajine správajú ako parazity. Aspoň že niektorým ludom záleží na tejto krásnej krajine. Držím palce pani Ing. Halátovej a všetkým ludom ktorý sa podielali na tejto petícii.
Ing. Štefan Tomáš, Michalovce
O.i. tupcom nedošlo ani v týchto horúčavách?...každý sa ide skryť práve pod stromy!!!
V:)
This comment has been removed by the person who wrote it.
To ma tesi ze sa tomuto venujete a dakujem ale chcem vas vsetkych poziadat aby ste mi nedavali podpisovat peticie elektron.postou nakolko ja to neuznavam a podpisovat budem rada ale len na papieri! Pokusim sa vytlacit a vyzbierat kolko budem moct ...som tak isto zdrvena tym ake barbarske pociny nasej vlady sledujem ... je to strasne a treba to pkmazite stopnut a nejlepsie hned celu tuto skorumpovanu vladu ktorej na nicom ... a na nikom nezalezi ..ani na zdravom prostredi pre ludi!