Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

ĎAKUJEME ZA VAŠU PODPORU

Hosť#1 May 14, 2016, 16:43
dakujem velmi pekne za info...je to velmi dolezite...dakujem ze aj ostatnym ludom zalezii na stromoch tak ako mne!!..vela stastia!!
Hosť#2 May 14, 2016, 16:50
Pekný deň prajem,ja som taktiež zato,aby sa skrotili stým výrubom stromov a to tiež v Tríbečskom pohorí,Je CHKO a ešte aj Vtáčie územie a napriek tomu sa to tu devastuje statočne. Mohli by to obmedziť minimálne na polovicu ak nie celkovo zastaviť.Však takto prídeme o svoje krásne lesy.Kam budeme chodiť? Do vykosenej a zdevastovanej prírody? Pozdravujem Jano
Hosť#3 May 14, 2016, 16:57
Ďakujem a držím palce.
MM
Hosť#4 May 14, 2016, 17:09
Ďakujem. Verím, že aj v Slovenskom parlamente sú ľudia, ktorí dýchajú kyslík, a zastavia devastáciu prírody v našej krajine.
Hosť#5 May 14, 2016, 17:33
Ja Vám Mária ďakujem, a želám dosť energie, na záchranu našich stromov.
s láskou Ivan :-)
Hosť#6 May 14, 2016, 17:35
Supeeeer.. Diiiiiky moc :) tesiiiiim sa..
Hosť#7 May 14, 2016, 17:35
teším sa, to mi zdvihlo sebavedomie. Ďakujem za dobré správy.
Hosť#8 May 14, 2016, 17:39
Dobry den pani Halatova,

dakujem za informaciu a za Vasu snahu. Skutocne denne monitorujeme zvyseny vyrub a vyvoz dreva polskymi autami - kam, to nevedno....
Vyvoz sme zistili aj vo vecernych hodinach (po 21:00! - 4 po sebe iduce nalozene auta). Je to alarmujuce a desive.

S pozdravom

Danova Maria
Hosť#9 May 14, 2016, 17:58
Držím prsty spoločnej veci. Je trestuhodné, ako sa na slovensku rozkráda drevo a vyváža do zahraničia. ako sa dobré kvalitné drevo ťaží ako druhotriedne a konči vo výrobniach elektriky, tepla a biomás. Nedodržiavaju sa stáré dobré spôsoby a postupy našich starých otcov pri ťažbe a zalesňovaní. Pri používaní ťažkej techniky. Koľko plastových fliaš a odpadu ostáva po pilčíkoch v lesoch.......
Hosť#10 May 14, 2016, 18:08
veľmi silno držím palce!
Hosť#11 May 14, 2016, 18:13
Treba "do toho biť", lebo o pár rokov krásne naše hory zmiznú, držím palce, aby táto petícia priniesla úspech.
Hosť#12 May 14, 2016, 18:28
Dakujeme aj Vám za snahu a silu v tomto niečo podniknúť.
Hosť#13 May 14, 2016, 18:35
dufam ze sa podari
Hosť#14 May 14, 2016, 18:36
Znovu som si prečítala text petície. Neviem, či je v nej dostatočne zdôraznené, že tento protest proti výrubom by sa mal týkať tak intravilánov obcí a í miest ako voľnej krajiny - extravilánov Obe prostredia sú ohrozené napriek rozdielnym predpisom. Zároveň vám ďakujem, že ste sa ujali tejto naliehavej a neľahkej úlohy. Klára Kubičková.
Hosť#15 May 14, 2016, 18:37
Ďakujem, celému petičnému výboru že ste - že sa nájde niekto komu ide o stromy, ktoré tu rástli roky a tento zvlčilý kapitalizmus nevie nič iné len likvidovať a potom s veľkou pompou obnovovať. Edita
Hosť#16 May 14, 2016, 18:37
Ďakujem,držím palce a veľa síly ,doufám že sa podarí !!!!!!!! HK
HK#17 May 14, 2016, 18:38

Ďakujem za info,držím palce a veľa síly!!!!!!!!HK

Hosť#18 May 14, 2016, 18:39
Ďakujem. Teším sa, že niekto má v tomto štáte zdravý rozum. Príroda, stromy...veď vďaka tomu žijeme!
Pokračujte, veľmi Vám držím palce.

Vladimíra
Hela#19 May 14, 2016, 18:39

Ďakujem,držím palce a veľa síly ,doufám že sa podarí !!!!!!!! HK

Hosť#20 May 14, 2016, 18:39
Držím veľmi palce, lebo mi je vždy smutno, keď vojdem do lesa a vidím tú spúšť. A to máme pobehané lesy skoro po celom Slovensku. Mohli by sme ozaj rozprávať...
Hosť#21 May 14, 2016, 18:44
Ďakujem za informáciu... petícia za zastavenie výrubov stromov na Slovensku ma potešila... žijem v Poprade a denne sledujem výrub stromov v lesoch v bývalom rekreačnom a liečebnom zariadení Kvetnica/ pri Poprade a jeho blízkom okolí.... denne prejde cez Poprad niekoľko drevom vrchovato naložených nákladných áut aj s prívesom... je to veľmi smutný pohľad... o to viac, že Vysoké Tatry sa ešte nespamätali z víchrice v novembri 2004 a lesy na protiľahlom svahu Hornádskej kotliny, ktoré poskytli útočisko zvery z podhoria Tatier sú ničené chamtivými združeniami, ktoré založili cirkevné spolky a urbariáty zo Sp. Soboty , a to v Lopušnej Doline/Svit/, Hranovnica, Kravany, Sp. Bystré, Vikartovce, ... verím, že sa podarí zastaviť aspoň ničenie mestských a primeských lesov, ktoré boli vysadené pred viac ako 40-60 rokmi... žiaľ, nepodarilo sa nám v roku 1999 - 2000 zachrániť výrub nádherných niekoľko vyše 200 ročných gaštanov, ktoré lemovali námestie v historickej pamiatkovo chránenej zóne v Spišskej Sobote... zbierali sme podpisy na petíciu za záchranu týchto velikánov, avšak paradoxne v tomto nás nepodporili ani pracovníci Štátnej pamiatkovej správy sídliacej priamo na tomto námestí.... bolo to úbohé a arogantné vyklčovanie zdravých stromov, ktoré už svojim vekom vzbudzovali úctu... mám slzy v očiach už len pri spomienke na tento akt bezohľadného a bezcitného ničenia....
Hosť#22 May 14, 2016, 18:59
Maria a tím, velmi som vam vdacna ze ste sa ujali tejto naliehavej temy! Prajem vam dobru vydrz a vela pozitivnej energie aby vasa iniciativa bola iskra ktora sa rozhori a rozpali Slovac aby sa spamatala.
Katarina z Viedne
Hosť#23 May 14, 2016, 19:27

Vďaka za info, vďaka všetkým čo niečo podnikajú, vďaka všetkým čo podpísali. Svätopluk by bol na nás pyšný :)

Z Prešova veľo pozitivity a sily na boj s veternými mlynmi.

Vlasťo

Hosť#24 May 14, 2016, 19:32

Plně podporuji tuto petici, protože už několik let se snažím v okolí Tvrdošína zastavit nepovolený výrub porostů mimo lesy, který dělají bez ohledu na období, občané Tvrdošína a okolních dedín. Kontaktoval jsem jak urbár, tak Štátnu ochranu prírody v Námestove a Okresný úrad životného prostredia v Tvrdošíne, který absolutně nekonal, ač výruby byly desítky až stovky metrů čtverečních. Takže problém asi nebude v tom zastavení, ale v tom, kdo vlastně bude dohlížet na dodržení a jak bude za to zodpovědný. Držím palce a doufám, že to nějaký smysl bude mít. JŠ

Hosť#25 May 14, 2016, 19:35
ďAKUJEM,žE SA STARAATE..NECH SME USPESNíí..

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby