Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Češi sú už tiež v tom s nami...
Hosť#1 Feb 19, 2015, 20:15
Mám vytlačený petičný hárok a pokúsim sa príležitostne osloviť ľudí z okolia. Je to životne dôležité a potrebné. senkovic
Hosť#2 Feb 20, 2015, 09:27
Potesila ma tato sprava ,som rada ze konecne ludom zacalo zalezat na tom ako a s kym budu zit ,a k tomu aby bol klud a mier nepotrebujeme Nato,je to fasisiticka organizacia ,ktora kona bez suhlasu svojich clenov,a zapaja sa do nezmyselnych utokov a vojen dakujeme nepotrebujeme.......... to je ono
Miror#3 Feb 20, 2015, 17:07
Re:
...môžem vám povedať, že získať 1 podpis je oveľa komplikovanejšie ako by sa na prvý pohľad zdalo...
Hosť#4 Feb 21, 2015, 11:52
Existuje nejaké časové ohraničenie na zber podpisov?
Miror#5 Feb 21, 2015, 13:47
...pokiaľ viem tak do mája, ale ak nebude dovtedy dosť tak dokedy sa nenazbiera - preto sa treba snažiť :-)
Hosť#7 Feb 23, 2015, 14:10
My nie sme iba občania nejakých politických a iných skupín, zoskupení alebo roztrúsení - sme ľudia a obyvatelia tejto Zeme, ktorá už dlho nebude môcť znášať ničiteľské, konzumné, teritoriálne, ideové, kresťanské a iné "klapkovité" prízemné sebecké ľudské činy, prečiny a ničenie siahajúce už ďaleko do vesmíru ! - Len preto že pohodlné, lenivé, tupé a nerozmýšľajúce pažravé kobylky sa chcú podobať amorálnym diabolským svetovládnym kruhom ? Táto rakovina pažravosti na úkor iných, ktorí majú rované právo žiť v pokoji a mieri, v zdraví a striedmom dostatku pre všetkých v spravodlivosti užívania a šľachtenia darov Zeme pre všetkých - táto zlomocná rakovina pažravých ľudských kobyliek musí skončiť ! Žijeme prerod - žijeme dobu v ktorej musíme konečne obtáť a zlu povedať STOP ! - Z -
Hosť#8 Feb 28, 2015, 09:15
V NATO sme jednoducho neslobodní. Nemáme tam na výber.