Peticie.com

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Češi sú už tiež v tom s nami...

Hosť#1 Feb 19, 2015, 20:15
Mám vytlačený petičný hárok a pokúsim sa príležitostne osloviť ľudí z okolia. Je to životne dôležité a potrebné. senkovic
Hosť#2 Feb 20, 2015, 09:27
Potesila ma tato sprava ,som rada ze konecne ludom zacalo zalezat na tom ako a s kym budu zit ,a k tomu aby bol klud a mier nepotrebujeme Nato,je to fasisiticka organizacia ,ktora kona bez suhlasu svojich clenov,a zapaja sa do nezmyselnych utokov a vojen dakujeme nepotrebujeme.......... to je ono
Miror#3 Feb 20, 2015, 17:07

Re:

#1: -  

...môžem vám povedať, že získať 1 podpis je oveľa komplikovanejšie ako by sa na prvý pohľad zdalo...

Hosť#4 Feb 21, 2015, 11:52

Existuje nejaké časové ohraničenie na zber podpisov?

Miror#5 Feb 21, 2015, 13:47

...pokiaľ viem tak do mája, ale ak nebude dovtedy dosť tak dokedy sa nenazbiera - preto sa treba snažiť :-)

Hosť#6 Feb 21, 2015, 15:02

Re:

#5: Miror -  

Vďaka za odpoveď. Pokúsim sa pár podpisov vyzbierať v mojom okolí. :)

Hosť#7 Feb 23, 2015, 14:10
My nie sme iba občania nejakých politických a iných skupín, zoskupení alebo roztrúsení - sme ľudia a obyvatelia tejto Zeme, ktorá už dlho nebude môcť znášať ničiteľské, konzumné, teritoriálne, ideové, kresťanské a iné "klapkovité" prízemné sebecké ľudské činy, prečiny a ničenie siahajúce už ďaleko do vesmíru ! - Len preto že pohodlné, lenivé, tupé a nerozmýšľajúce pažravé kobylky sa chcú podobať amorálnym diabolským svetovládnym kruhom ? Táto rakovina pažravosti na úkor iných, ktorí majú rované právo žiť v pokoji a mieri, v zdraví a striedmom dostatku pre všetkých v spravodlivosti užívania a šľachtenia darov Zeme pre všetkých - táto zlomocná rakovina pažravých ľudských kobyliek musí skončiť ! Žijeme prerod - žijeme dobu v ktorej musíme konečne obtáť a zlu povedať STOP ! - Z -
Hosť#8 Feb 28, 2015, 09:15
V NATO sme jednoducho neslobodní. Nemáme tam na výber.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.