Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
...a ako to dopadlo?
Pozvať vraha,fašistu a zlodeja na Slovenko považujem za VLASTIZRADU - je to NONSENS !!!
Navrhujem petíciu za odvolanie Prezidenta Kisku.
Re:
...po dnešku asi nejake ano - v kartoteke SIS. Fotografov tam bolo asi toľko ako nás :-) Ochranaka si nas fotila aj z auta zaparkovaneho vo dvore Grasalkovičovho paláca.
Ja by som prisiel ale som tiez odcestovany.
..vďaka všetkým zúčastneným...
..som rád, že aspoň takto... a dnes t.j 17.11.2014 o 18:00 pred palácom ... poďme pozdraviť fašistu Kiksu... Fašista!" kričali na prezidenta Ukrajiny na Mierovom námestí v Bratislave www.youtube.com/watch?v=qiDNCq-Uh2M Словакия встретила Порошенко криками «Фашист http://rusvesna.su/news/1416212680
Re: Ad Mŕtva petícia
Pre úplnosť - možno nie všetci vedia, ale petícia "Vyhlásenie Petra Porošenka za personu non grata" a petícia "Nesúhlas s ekonomickými sankciami proti RF" boli (ako súčasť otvorených listov - linky na tieto petície) odoslané elektronicky aj prostredníctvom Slovenskej pošty v auguste 2014 Andrejovi Kiskovi, Róbertovi Ficovi. a do NR SR + niektorým poslancom. Okrem pozitívneho ohlasu od Heleny Mezenskej nereagoval nikto. To svedčí o ozajstnom záujme "prezidenta všetkých Slovákov" a ostatných volených zástupcov občanov SR ( v tom čase to bolo cca 6 000 podpisov spolu za obe petície) o naše problémy. Slušne vychovaný človek svojim chlebodarcom (ktorými bezosporu sme) aspoň verejne odpovie a vypýta si povolenie a súhlas na ďalší postup. Evidentne však občanov SR ani Kiska ani poslanci NR SR (asi až na tú jednu výnimku) za svojich chlebodarcov nepokladajú. Zrejme dostávajú väčšiu výplatu z USA ako od nás, lebo s nimi koordinujú všetky svoje kroky - a zatiaľ mám skôr pocit, že nie v náš prospech, ani nie v súlade s našim želaním.
Re:
Presne tak. Bútorov hovorca ten úsmev ani zďaleka nezvládol. Musí sa ešte veľa učiť, aj keď by som radšej keby to nebolo v prezidentskom kresle a za naše peniaze.
Re:
Pripájam sa, Ďakujem zúčastneným, protest bol zaregistrovaný, fotky a video z neho sa šíria.
uznanie
Tiež vám chcem vysloviť hlboké uznanie všetkým, ktorí ste sa zúčastnili tejto akcie, ktorej som sa žiaľ pre vzdialenosť a zdravotný stav nemohla zúčastniť. Som hrdá nato, že sa najdu na Slovensku slušní, nezmanipulovaní a nebojacní ľudia, ktorí majú odvahu veci správnym menom. Mrzí ma, že toľkí ľudia, ktorí napriek tomu, že pravdu poznajú sa tvária, chovajú ľahostajne a nezúčastnene, ako by sa ich zlo, ktoré je t.č. šírené z Kyjeva netýkalo. Je poprebné aby ste hlavne vy mladí neustáli vo svojich aktivitach a aj my starší, ktorý už toho toľko nevládzeme vám budeme v rámci svojich síl a možností nápomocní. Ešte raz Vám všetkým za reprezentovanie aj môjho názoru všetkým ďakujem.
(ja som tam nebol - nevedel som presne, že tam Porošenko bude, a veru keď som na videu videl, koľko tam bolo ani nie policajtov, ale novinárov na jedného demonštranta, možno by som tam konkrétne teraz nešiel - z rôznych úbohých dôvodov - o to viac oceňujem vaš čin a odvahu)
To je poučenie z akcie - petície sú na nič, radšej skupinu alebo len skupinku šikovných demonštrantov.
Ivan
,este raz vdaka Vam......
Kto viete aspon trosku po rusky:
http://ria.ru/world/20141117/1033709627.html
... a v diskusii sa k tomu ludia vyjadruju pochvalne :-)
Škoda, že to neodvisielala TA3. Aspoň na konci zpráv " Bez Komentára" Tam sa dozvieme o Honkongu, Venezuele, Maďarsku ap. Ale neukážu masové protesty na podporu Ruska v Grécku, tobôž nie zverstvá Ukrofašistov v Dombase a Luhansku. Fakľové sprievody fašistov, nacistické symboly po celej Ukrajine, Rozbombardované domy, roztrhané ľudské telá. Hrôza, čo sa deje v 21.storočí v Európe. Akoby bol celý svet slepý a hluchý.
Múdremu naznač a sprostého kopni...