Peticie.com

Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

...a ako to dopadlo?

Hosť#1 Nov 16, 2014, 15:30
Všetkým Vám, v mene nás nezúčastnených, ĎAKUJEM.
Hosť#2 Nov 16, 2014, 16:12
Nuž, keď zradí telo, je to nepríjemné. Mňa zradilo telo i psychika a štát ma nechal napospas osudu.. Zvolenie A. Kisku ako prezidenta ukazuje stádovité konanie voličov..
Hosť#3 Nov 16, 2014, 16:36
Omnoho viac ľudí by sa pridalo - treba tieto akcie viac spropagovať!
Pozvať vraha,fašistu a zlodeja na Slovenko považujem za VLASTIZRADU - je to NONSENS !!!
Navrhujem petíciu za odvolanie Prezidenta Kisku.
Hosť#4 Nov 16, 2014, 16:53
fotky nebudu??
Miror#5 Nov 16, 2014, 17:06

Re:

#4: -  

...po dnešku asi nejake ano - v kartoteke SIS. Fotografov tam bolo asi toľko ako nás :-) Ochranaka si nas fotila aj z auta zaparkovaneho vo dvore Grasalkovičovho paláca.

Hosť#6 Nov 16, 2014, 21:11
Kiska je americkým odvarom ľulkovca zlomocného. Otrávi všetkých, ale nezastaví. Ak niekto pozve vraha vlastného obyvateľstva, čiže vojnového zločinca, tak si už začína písať svoj historický nekrológ. Príde čas a Kiska bude stáť pred súdom ako propagátor a podporovateľ teroristickej organizácie. A už mu nepomôžu žiadne USA, lebo jednoducho zaniknú. Stratí politický dáždnik a budeme vidieť len úbohu "heroickú" dušičku tohto prízemného podvodníka, šaša a hochštaplera v jednej osobe.
Hosť#7 Nov 16, 2014, 23:40
Som v zahraničí,ale mysľou som bola s Vami. Je mi ľúto,že prišlo tak málo ľudí. Na Fb majú plno rečí,ale nie sú schopní sa postaviť problémom zoči-voči.
opin#8 Nov 17, 2014, 11:29

Ja by som prisiel ale som tiez odcestovany.

Hosť#9 Nov 17, 2014, 13:10
viete, vy píšete, že si z toho nič nerobili, Porošenko, ma silný žalúdok, ale Ten náš ozembuch mal ten usmev nalepený. Podla mňa jemu možno to nebude úplne jedno, hoci tréning má určite dobrý.
milanino#10 Nov 17, 2014, 13:20

..vďaka všetkým zúčastneným...

..som rád, že aspoň takto... a dnes t.j 17.11.2014 o 18:00 pred palácom ... poďme pozdraviť fašistu Kiksu... Fašista!" kričali na prezidenta Ukrajiny na Mierovom námestí v Bratislave www.youtube.com/watch?v=qiDNCq-Uh2M Словакия встретила Порошенко криками «Фашист http://rusvesna.su/news/1416212680

Hosť#11 Nov 17, 2014, 19:16
Ďakujem za všetkých, ktorí nie su z Bratislavy a nemohli sa na demonštrácii zúčastniť. Chvíľu som mal pocit, že som podpísal mŕtvu petíciu. Ešte raz - vďaka...
Hosť#12 Nov 17, 2014, 20:04

Re: Ad Mŕtva petícia

#11: -  

Pre úplnosť - možno nie všetci vedia, ale petícia "Vyhlásenie Petra Porošenka za personu non grata" a petícia "Nesúhlas s ekonomickými sankciami proti RF" boli (ako súčasť otvorených listov - linky na tieto petície) odoslané elektronicky aj prostredníctvom Slovenskej pošty v auguste 2014 Andrejovi Kiskovi, Róbertovi Ficovi. a do NR SR + niektorým poslancom. Okrem pozitívneho ohlasu od Heleny Mezenskej nereagoval nikto. To svedčí o ozajstnom záujme "prezidenta všetkých Slovákov" a ostatných volených zástupcov občanov SR ( v tom čase to bolo cca 6 000 podpisov spolu za obe petície) o naše problémy. Slušne vychovaný človek svojim chlebodarcom (ktorými bezosporu sme) aspoň verejne odpovie a vypýta si povolenie a súhlas na ďalší postup. Evidentne však občanov SR ani Kiska ani poslanci NR SR (asi až na tú jednu výnimku) za svojich chlebodarcov nepokladajú. Zrejme dostávajú väčšiu výplatu z USA ako od nás, lebo s nimi koordinujú všetky svoje kroky - a zatiaľ mám skôr pocit, že nie v náš prospech, ani nie v súlade s našim želaním.

jethro#13 Nov 18, 2014, 06:10

Re:

#9: -  

Presne tak. Bútorov hovorca ten úsmev ani zďaleka nezvládol. Musí sa ešte veľa učiť, aj keď by som radšej keby to nebolo v prezidentskom kresle a za naše peniaze.

iv#14 Nov 18, 2014, 06:20

Re:

#1: -  

Pripájam sa, Ďakujem zúčastneným, protest bol zaregistrovaný, fotky a video z neho sa šíria.

shipka45#15 Nov 18, 2014, 06:45

uznanie

Tiež vám chcem vysloviť hlboké uznanie všetkým, ktorí ste sa zúčastnili tejto akcie, ktorej som sa žiaľ pre vzdialenosť a zdravotný stav nemohla zúčastniť. Som hrdá nato, že sa najdu na Slovensku slušní, nezmanipulovaní a nebojacní ľudia, ktorí majú odvahu veci správnym menom. Mrzí ma, že toľkí ľudia, ktorí napriek tomu, že pravdu poznajú sa tvária, chovajú ľahostajne a nezúčastnene, ako by sa ich zlo, ktoré je t.č. šírené z Kyjeva netýkalo. Je poprebné aby ste hlavne vy mladí neustáli vo svojich aktivitach a aj my starší, ktorý už toho toľko nevládzeme vám budeme v rámci svojich síl a možností nápomocní. Ešte raz Vám všetkým za reprezentovanie aj môjho názoru všetkým ďakujem.

Hosť#16 Nov 18, 2014, 07:57
Všetkým, ktorí prišli pred Grasalkovičov Palác, patrí vďaka.

(ja som tam nebol - nevedel som presne, že tam Porošenko bude, a veru keď som na videu videl, koľko tam bolo ani nie policajtov, ale novinárov na jedného demonštranta, možno by som tam konkrétne teraz nešiel - z rôznych úbohých dôvodov - o to viac oceňujem vaš čin a odvahu)
To je poučenie z akcie - petície sú na nič, radšej skupinu alebo len skupinku šikovných demonštrantov.

Ivan
Hosť#17 Nov 18, 2014, 09:41
Vsetkym zucastnenym velka vdaka aj za nas co sme sa nemohli zucastnit ,aj napriek vsetkemu som rada ze ti dvaja sasovia poculi a videli ze su tu neni vitani ,aj ked ako pisete, prd si z toho robia ale ja verim ze pride na psa mraz ,a aj na nich raz dojde
,este raz vdaka Vam......
Hosť#18 Nov 18, 2014, 11:44
Všetkým blížnym ľahostajným a lenivým ! Keď sa vrátil môj dedo z krutých bojov(áno z jatiek) prvej svetovej vojny - povedal : Dôvera(?) to je tichý súhlas s tým aby nám vykrútili krk ! zuzana
Hosť#19 Nov 18, 2014, 20:06

Kto viete aspon trosku po rusky:

http://ria.ru/world/20141117/1033709627.html

... a v diskusii sa k tomu ludia vyjadruju pochvalne :-)

antifašista#20 Nov 21, 2014, 22:51

Škoda, že to neodvisielala TA3. Aspoň na konci zpráv " Bez Komentára" Tam sa dozvieme o Honkongu, Venezuele, Maďarsku ap. Ale neukážu  masové protesty na podporu Ruska v Grécku, tobôž nie zverstvá Ukrofašistov v Dombase a Luhansku. Fakľové sprievody fašistov, nacistické symboly po celej Ukrajine, Rozbombardované domy, roztrhané ľudské telá.  Hrôza, čo sa deje v 21.storočí v Európe.  Akoby bol celý svet slepý a hluchý.

Hosť#21 Feb 17, 2015, 19:09
Porošenko skončí tak isto ako Mussoliny, pokiaľ sa skôr ako k tomu dôjde nevysťahuje do Izraela ( vlastní Izraelský pas ), alebo do USA. Možno ho takticky nahradí iná opica poslušná administratíve USA, aby sa urobili kozmetické úpravy. Neviem koľko ľudí ešte musí na Ukrajine a Novorusku zomrieť aby konečne v tomto "Bandrdinstane! konečne ľuďom došlo, že terajší "ich vodcovia" im len balamútia rozum a tunelujú zadĺžovaním ich vlasť, aby sa stali závislými na zotročiteľoch, ktorých budú zakrátko preklínať, zakiaľ oni si budú nazbíjané užívať mimo Ukrajiny.
Múdremu naznač a sprostého kopni...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.