Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Protest
Hosť#1 Aug 19, 2014, 17:15
Veľmi rada by som sa zúčastnila na tomto proteste v Banskej Bystrici,už celý čas čakám na otvorené vyjadrenie protestu nás Slovákov k dianiu na Ukrajine, ku genocíde nevinných obyvateľov v Luhansku a Donecku - Novorossii. Mlčíme, ako by sa nás to netýkalo! Žiaľ, osobne sa nebudem môcť zúčastniť na proteste v Banskej Bystrici, ale duchom a srdcom budem tam. Skúsim si aspoň zohnať vlajočku s holubicou mieru, s akou sme chodievali v sprievode v Bratislave, keď pred pätnástimi rokmi bombardovali Juhosláviu. Stretnutie sme vždy mali pred americkým veľvyslanectvom, zaspievali sme hymnu Hej, Sloveni a v sprievode sme išli popod jednotlivé veľvyslanectvá s prislúchajúcimi zvolaniami a cez mesto.Náš pochod sme skončili pred úradom vlády. Treba sa organizovať po celom Slovensku, nemôžme byť ľahostajní voči ZLU. Lebo ako hovorí múdrosť: Zlo potrebuje k svojmu víťazstvu jedinú vec - aby dobrí ľudia nerobili nič.
Miror#2 Aug 19, 2014, 17:55
Re:
...nevadí, myslím že aj tak príde dosť ľudí. Moja účasť je teíež neistá, ale ono su prazdniny, šas dovoleniek a ľudia (aj takí čo by sa zúčastnili, sú rozlezeni po svete. Mrzí ma ešte , že sa mi nedarí zohnať rusku vlajku. Ak sa mi podarí zučastniť sa ta nechcem byť s holými rukami :-)
Hosť#3 Aug 19, 2014, 18:11
No za seba urobim vsetko preto, aby som tam bol, aj ked som 100 km od BB.
Hosť#4 Aug 20, 2014, 07:18
Treba sa zjednotiť aj s KSS a Úsvitom. Bude nás viacej. Kedy a kto to už konečne urobí. Načo sú minimálne štyri strany komunistického zamerania?
Hosť#5 Aug 20, 2014, 08:40
Dobrý deň,
ako si mám vysvetliť myšlienku:
,,Nechceme vojny, nechcem SMRŤ! Túto cestu z krízy odmietame! SMRŤ kapitalizmu a fašizmu!"
na jednu stranu nechcem smrť a na druhú stranu chceme smrť? :-) viem, čo tým asi bolo myslené, ale slová majú veľmi silnú energiu a toto je nejaké protichodné...
ešte jedna vec: mali by si vždy robiť veci "za niečo" a nie "proti niečomu" lebo tomu, čo nechcem len dávame energiu keď proti tomu bojujeme...
ako si mám vysvetliť myšlienku:
,,Nechceme vojny, nechcem SMRŤ! Túto cestu z krízy odmietame! SMRŤ kapitalizmu a fašizmu!"
na jednu stranu nechcem smrť a na druhú stranu chceme smrť? :-) viem, čo tým asi bolo myslené, ale slová majú veľmi silnú energiu a toto je nejaké protichodné...
ešte jedna vec: mali by si vždy robiť veci "za niečo" a nie "proti niečomu" lebo tomu, čo nechcem len dávame energiu keď proti tomu bojujeme...
Hosť#6 Aug 20, 2014, 12:35
Tak ja teraz neviem. Skopírovala som hneď prvú verziu, vytlačila a poslala som v obálkach poštou. Myslím, že to už nebudem meniť... podstata je zachovaná.
Zlata Ondrišová
Zlata Ondrišová
Hosť#7 Aug 20, 2014, 14:01
Podporujem vás aspoň takto - z Bratislavy
Hosť#8 Aug 21, 2014, 05:56
SVET NEBUDE ZNIČENÝ TÝMI, KTORÍ KONAJÚ ZLO, ALE
TÝMI,KTORÍ SA NA NICH POZERAJÚ BEZ TOHO, ABY NIEČO
UROBILI.
Albert Einstein
TÝMI,KTORÍ SA NA NICH POZERAJÚ BEZ TOHO, ABY NIEČO
UROBILI.
Albert Einstein
Hosť#9 Aug 21, 2014, 10:27
TO TO JE SPRAVNE!!!
Hosť#10 Aug 21, 2014, 10:33
FASIZMUS MOZE PREVADZAT IZRAEL USA A NAJNOVSIE UKRAJINA a OSN MLCI TO DEMOKRACIA ZAPADU!!!
Hosť#11 Aug 21, 2014, 10:40
Ked zomru ti co davaju peniaze na rozputanie vojen,budu peniaze pre lepsi zivot. R.J.
Hosť#12 Aug 21, 2014, 15:11
čo keby sme na neho dali trestné oznámenie za podporovanie genocídy a utláčanie menšín?
mohli by ho u nás aj zatknúť
mohli by ho u nás aj zatknúť
Hosť#13 Aug 22, 2014, 18:18
Přeju pěkný den, nepochopila jsem o co jde autorovi výše uvedené námitky. Mrzí mě,že do B.B. nemohu přijet podpořit tuto akci,je to pro mě opravdu daleko,aspoň jsem tedy tuto petici z přesvědčení podepsala. Zdravím Vás a jsem v duchu s Vámi. Táňa z Brna
Hosť#14 Aug 22, 2014, 19:28
podporujem protest vsetkymi desiatimi drzim palce .
mimo#15 Aug 24, 2014, 19:49
Re: BA
#7: - Keď sa mi podarí, tak ja pôjdem z Bratislavy ráno o 6:01 vlakom, v BB je o 9:30, to je pár minút pešo od námestia