Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
???
Hosť#51 Aug 27, 2014, 18:21
i ja dekuji za vasi praci s petici
Hosť#52 Sep 02, 2014, 15:16
vážený pane ,aj ked vás osobne nepoznám ,držím vám palce a sám na svojej koži poznám cenu podpory ,preto ju u mna máte a to bez výhrad ,keby som na to mal aj ja by som bol v BB,žIAľ MOJE PRíJMY POSTAčUJú LEN TAK ,TAK na životné náklady a potulky po slovensku musím prenechať tým ,čo na to majú ,a ja som pre túto zem už tiež niečo urobil ,,,,,,nemali by teraz nastúpiť mladší a razantnejšie?
Miror#53 Sep 03, 2014, 17:43
Re:
Dakujem za podporu, teraz sa sice nemozem par dni peticii venovat, ale o par dni pokracujeme.
Hosť#54 Sep 09, 2014, 17:14
Preboha čo bola za človeka, ak sa raz pod niečo podpíšem tak si za tým aj stojím a hlavne ako sa jednalo o tkého človeka ako je tzv.prezident Ukrajiny pán Porošenko, ktorý dáva strieľať do vlastných ľudí.Prezidenta Ruskej federácie porovnávajú s Hitlerom, čo debilizmus na entú tak ja si dovolím porovnať pána Porošenka so Stalinom. Ja som svoj podpis pod petíciu nedal Vám , ale myšlienke čo bola za tou petíciou, tak som to bral a aj brať budem vždy, či petíciu podpíšem niekde v meste alebo na nete.Keď chcem tak ju podpíšem a keď nie tak to jednoducho ignorujem.Musím byť presvedčený, že je to správna vec alebo myšlienka a toto veru bola.Lebo toho čo dal rozkaz strieľať na spolukrajanov,
na Slovensku nepotrebujeme.
na Slovensku nepotrebujeme.
Hosť#55 Oct 09, 2014, 11:56
O.K.
Hosť#56 Nov 11, 2014, 07:07
Nenechajte sa odradit nejakymi negativnymi reakciami niektorych ludi... velmi si vazim co robite a ze mate zaujem aktivne situaciu prebrat aj do svojich ruk, a nie sa len prizerat. Dakujem Vam
Hosť#57 Nov 12, 2014, 07:54
Jednoducho, občas sa udejú nepredvídané veci a nedá sa byť vždy a všade. Tí, ktorí sa vyhovárajú na iných sa budú vyhovárať aj na budúce a dôvod na výhovorky si stále nájdu...
Hosť#58 Nov 12, 2014, 08:10
Keby všetci robili toľko, čo vy, tak by to na Slovensku vyzeralo inak. A to hovorím aj o sebe. Sama neviem vyburcovať davy, aby sa udiali zmeny. Tak aspoň podpisujem zmysluplné petície a snažím sa podporiť, čo sa dá. Preto si myslím, že ktokoľvek, kto urobil menej ako Vy môže byť akurát tak ticho. A nič si z toho nerobte. Nevyhoviete všetkým. :)
Hosť#59 Nov 12, 2014, 08:36
nekŕmte trollov!
Hosť#60 Nov 13, 2014, 09:07
Neviem odkiaľ autor príspevku vzal gottwaldovské heslo. To je asi v tom, že "začína uvažovať..." Ja som podpísal petíciu nie pre niekoho ale pre niečo.
Za tým si stojím. Program Porošenka by mohol poskytnúť pán Kiska. To ale je nereálne.
Za tým si stojím. Program Porošenka by mohol poskytnúť pán Kiska. To ale je nereálne.