Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Re: Re: zobudte sa
#163: hajzlík - Re: zobudte sa
uplne a super popisana situacia
On je totiž persona k*k*tnata !
Re:
Matematicky mi vychádza, že sa tu zjavila pani Helenka. Aj keď si to tu zrejme neprečítate, pekný deň Vám prajem a želám aj naďalej veľa vytrvalosti a odvahy pri prekonávaní nezmyselných nariadení od našej vládnej strany, o ktorej je, rovnako ako o Prezidentovi, tiež jasné, že neslúži občanom. A doplním staré známe: "Bodaj by bolo viac takých Heleniek" :)
koncov Kisku za prezidenta volili občania ktorí su dezinformovaný slovenskými médiami .Tak ako sú= vôbec dezinformovaní o voľbách ako takých Voľby v Kapitalistickom svete slúžia len na to aby politika zýskavala viac času na okradanie národa len kedy si ten zadubený národ uvedomí že tu už nieje koho voliť tu už treba zaradom vešať.
HANOBENIE NÁRODA
Po zvolení Andreja Kisku, som vyjadrila názor, že je to neskutočná národná hanba - nás Sloveniek a Slovákov, že sa vôbec takáto osoba mohla stať prezidentom SR, človek, ktorý nemá elementárne znalosti o historických súvislostiach a o funkcii prezidentského úradu.
Dnes napíšem: Nedovolíme, aby takúto hanbu uvalil na celý slovenský národ aj v medzinárodných súvislostiach a vyzývame prezidenta, aby k tomuto stretnutiu na pôde SR nedošlo. V prípade ďalších nehanebností, môže byť prezident odvolaný. Kto ho môže odvolať? MY, ĽUD SLOVENSKEJ REPUBLIKY!!!
Prezident a média
Veľká hanba Kiškovi.
Petícia.
zlu na slovensku.ALE TOTO PAN PREZIDENT ?????Nenachadzam slov.To by nas hranol nikdy nespravil.slava ukraine????????????DOBRE RANO PAN PREZIDENT.
Zvrátené pozvanie !!!
Ja som nevolil Kisku ani iného kandidáta na prezidenta ...
Bolo nás teda dosť ...
Ja si neprajem, aby nejaký vrah z Ukrajiny chodil na Slovensko !!!
"Prísť by mohol na augustové oslavy Povstania, povedal hovorca hlavy štátu Peter Petrus" ???
A ešte na výročie Povstania ... !!!
P.S. Nech si teda nezabudne vziať do delegácie ešte nejakých Banderovských pohrobkov, ktorí na uzemí Slovenska na konci II. svetovej - a dokonca aj po nej - povraždili xy Slovákov a znásilnili zzz žien ...
Fuj - hanba takémuto "nápadu" !!! Toho maďarónskeho a prožidovského sorošovského klienta a dnes prezidenta - to nám bol naozaj čert dĺžny !!!
Re: Bratři škoda že nejsem slovák
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.