VEREJNÁ VÝZVA NA ÚPRAVU TERMÍNU VALORIZÁCIE VÝSLUHOVÝCH DÔCHODKOV
Prečo od 1.1 a nie 1.7. ?
Viera V. Košice
Súhlasím v plnom rozsahu s obsahom petície, na odstránenie dlhodobej diskriminácie bývalých príslušníkov ozbrojených zložiek a ich rodinných príslušníkov, nehovoriac o utópii 13. možno? 14. dôchodku, ktorý VD a ich pozostalí, v tejto ťažkej dobe, asi vôbec nepotrebujú??!!!, preto pripájam svoj podpis. Som VD Colnej správy a po transformácii Finančnej správy. Na ozbrojené zložky colníkov sa stále zabúdalo a zabúda, napriek našej/ich náročnému výkonu služby, či v colnej alebo daňovej oblasti a spoločnej právnej úprave s príslušníkmi armády, polície a ďalšími špecializovanými náročnými zložkami, bez ktorých by tento štát, nedokázal fungovať... Pretože sa to týka, aj colníkov, ktorí sa zapájajú do verejnej výzvy, navrhujem petíciu doručiť i Ministerstvu financií SR, ministrovi financií. Zároveň by som sa touto cestou, chcela poďakovať iniciátorom verejnej výzvy a všetkým zúčastneným, ktorí sa podieľajú na tejto petícií. S pozdravom V.V
Keď som bol pro zakladaní poicajných odborov, tak sme akosi samozrejme súhlasili s tým, že policajti nebudú v žiadnych politických stranách a nebudú mať právo štrajkovať. Mnohí vyjednávači zo strany polície s tým nesúhlasili. Ja som vtedy povedal, že nepotrebujeme štrajkovať, stačí keď budeme plni nariadenia a zákony 100% a autá budú stáť z Bratislava až do Žiliny.. Vyjednávači zo strany odborov však dohodli právo policajtov na na bývanie, ktoré zabezpečí zamestnávateľ, taktiež sme sa dohodli o valorizovaní platov pri inflácii a zdražovaní tovaru. Nadriadení sa však ku policajtom správajú ako americká vláda ku indiánom. Keď sa na niečom dohodnú za dva dni to nie je pravda. Preto súhlasím s p. Badom. František Štefánik. P.s príspevok môžete zverejniť.