Stop násiliu na Slovensku
Re: Stop násiliu na Slovensku!
#106: 247vlado - Stop násiliu na Slovensku!
práve som videla príspevok o tom, že tých h....lov. vraj zatkli.... ale vyjadrenie p. ministra o tom, že za útok v oktobri nezatkýnali len preto, lebo zbierali dôkazy..... a potom prišiel nový rok a zas útočili..... a oni stále len zbierali dôkazy... až doteraz, kým sa to celé nezverejnilo...až sa mi z jeho vyjadrenia dvíha žalúdok...to ako čo??? počkáme si kým niekoho zabijú???? a budeme čakať... a čakať... to si ten Kaliňák myslí že sme všetci totálni idioti??
Re:
Áno, je tam kamera, ale má ju MESTSKÁ POLÍCIA, ktorá aj tento priestor permanentne kontroluje a nikoho tam neposlala, nezasiahla, ale jej sa žiadna petícia netýka. Asi by to nebolo dosť politické, však? Takže ani tak nejde o pravdu, ale o to zviditeľniť sa. Mimochodom, som rodený "nitrančan", môj starý otec bol v koncentráku a neonacistov nemusím. Ale ani ľudí, ktorí sa priživujú na takýchto veciach.
Chyba
A tiež tu dolu: Vyberte si prezívku - správne "prezývku".
Martin
This comment has been removed by the person who wrote it.
A.C.A.B
tu nejde o tych ludi ale o nasu neschopnu policiu
Prečo?
skíni niesú zlí ak robia čo majú:)
Re: Ľúto?
"ale je mi ľúto majiteľa, ktorého zmlátili a tiež mladých, ktorí ho možno bránili. Všetkých by som hned dala do basy, kto sa takto násilne správa..."
Otázka je prečo tam bolo to násilie, ak niekto vie niečo viac o tom napadnutom bare napíšte...
Ach tá slovenčina
nazi
| This discussion has been closed. |