Peticie.com

PETÍCIA: STOP budovaniu 5G sietí na Slovensku

PETÍCIA: STOP budovaniu 5G sietí na Slovensku / Oznamy / Hromadná pripomienka / Komentáre

Hosť

2025-11-02 12:27

Tieto peticie su na dve veci.... 5G do nas veselo prazia..... dakujeme!

Hosť

2025-11-02 17:34

Vieme o tom, že 5G je bullshit a klamstvo podvod na ludi, pretože kable su vedene popod zem a nie na vysielače. Tieto hrozne opachy totižto maju inu ulohu. Robí sa sieť okolo celej zeme ako pavučina, ktorá ma nahradiť eter a volnú energiu, to znamená ,že nás chcú dať do pasce , kde nebudeme schopní sami premýšlať a mať vlstné mázory, vzdorovať, buriť sa a s niečím nesúhlasiť, takže hej najlepšie by bolo keby ludia neboli svine a prestali si nechať platiť za to, že pražia za živa mozgy iným ľuďom lebo na svojom pozemku to mať pri dome nechcú. luida dostavaju rakovinu zo žiarenia, zlý spanok a viedela som video, kde chlapik otvoril skrinku abolo tam napísané covid 19 , takže ako sa šíri ? frekvenciami? možno blbosť ale necháme si to pre seba či s tým niečo urobíme. Sieť ma pokrývať presne ako pavučina, aby pokryla každý kut a každý meter našho spoločneho prietoru a tvoria tým umelú frekvenciu kde ludia nie su schopní žiť podla seba ale podla niekoho očakavaní. to nie je sloboda.....