PETÍCIA: STOP budovaniu 5G sietí na Slovensku

PETÍCIA: STOP budovaniu 5G sietí na Slovensku / Oznamy / Hromadná pripomienka / Komentáre

Hosť

2025-11-02 12:27

Tieto peticie su na dve veci.... 5G do nas veselo prazia..... dakujeme!

Hosť

2025-11-02 17:34

Vieme o tom, že 5G je bullshit a klamstvo podvod na ludi, pretože kable su vedene popod zem a nie na vysielače. Tieto hrozne opachy totižto maju inu ulohu. Robí sa sieť okolo celej zeme ako pavučina, ktorá ma nahradiť eter a volnú energiu, to znamená ,že nás chcú dať do pasce , kde nebudeme schopní sami premýšlať a mať vlstné mázory, vzdorovať, buriť sa a s niečím nesúhlasiť, takže hej najlepšie by bolo keby ludia neboli svine a prestali si nechať platiť za to, že pražia za živa mozgy iným ľuďom lebo na svojom pozemku to mať pri dome nechcú. luida dostavaju rakovinu zo žiarenia, zlý spanok a viedela som video, kde chlapik otvoril skrinku abolo tam napísané covid 19 , takže ako sa šíri ? frekvenciami? možno blbosť ale necháme si to pre seba či s tým niečo urobíme. Sieť ma pokrývať presne ako pavučina, aby pokryla každý kut a každý meter našho spoločneho prietoru a tvoria tým umelú frekvenciu kde ludia nie su schopní žiť podla seba ale podla niekoho očakavaní. to nie je sloboda.....

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...