Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Homo zvázok je hriech !
#37: ateista - Re: Homo zvázok je hriech !
presne tak sme zili, aj zijeme sexualne zit sme zacali az po svadbe, nikdy sme nepouzili kondom, ani antikoncepciu, vzdy sme sa milovali s tym vedomim, ze mozme pocat babatko. a to najlepsie na koniec, mame 3 deti, stvrte je v nebi.
Vzdy sa smejem na tom, ked tu niekto zacne vytahovat citaty z Biblie o tom, ze rovnakopohlavne vztahy su hriech :)
Uz si konecne uvedomte, ze Biblia je kniha ako kazda ina a pre fungovanie sekularneho statu maju akekolvek prikazania v nej rovnake postavenie ako citaty z Pana Prstenov, Angeliky alebo cervenej ciapocky. A budme radi, ze to tak je, pretoze Biblia prikazuje a schvaluje aj take veci, ze by nam z toho prislo nevolno.
Homosexualne pary by mali mat pravo vytvarat zvazky s rovnakymi pravami a povinnostami ako maju heterosexualne manzelstva.
Hm, keď sa tak veľmi ľúbia, prečo sa nezosobášia?? Hm?
Re: ak je pre vás 190 000 ľudí "hovno"
ak je pre vás referendum a 190 000 ľudí "hovno", tak potom nerozprávajte o diskriminácii, PRETOZE VY DISKRIMINUJETE a nie ste diskriminovaní !!!!!!!!!!!!
Re: Re: ak je pre vás 190 000 ľudí "hovno"
#56: - Re: ak je pre vás 190 000 ľudí "hovno"
(odpoveď na komentár neznámeho niekoho, kto sa o referende vyjadril slovom "hovno")
Pozor na tenky lad
Bol som za registrovane partnerstva, ale zmenil som nazor.
Pozrite sa co sa deje vo svete, v USA, v Norsku, v Nemecku... Vsetko to zacalo nevinne cez "registrovane partnerstva". Toto je prvy krok k rozvrateniu rodiny, ktora jedina chrani dieta!
Budte obozretni a premyslajte o dosledkoch!
Toto je skutocny problem sveta - !obchodovanie s ludmi a detmi! a bohuzial velmi silno suvisi s LGBT lobby:
http://a-light-against-human-trafficking.info
Kto je Peter?
Zaujimalo by ma, kto je Peter. Pise o mne tak presvedcivo, ako keby ma poznal, ale ja ho nepoznam. Povez mi o sebe viac, nech si mozem urobit obraz.
Re:
nerozumies, ak schvalia partnerstvo - to uz ako by mali aj manzelstvo a aj adopcie deti. a to nielen tych, co su v domovoch, ale aj tych, ktore ziju u teba doma. bude stacit jedno udanie na socialku a do rana uz nebudes mat ziadne dieta. ale budu ho mat tvoji gay susedia. alebo ho posunu niekde inde na gay hratky do ineho mesta. toto sa uz na zapade deje, u nas to zacina minister prace a soc. veci uz ma novy zakon na soc. ochranu deti a mladeze. a ze je kopiou anglickeho, kde odoberaju deti aj za modrinu, sa necuduj. dnes schvalili strategiu, zajtra je na rade tento zakon a do vianoc vsetky homo zakony. lebo je to ako rakovina.
Re: Re:
Bibliu si možno videla, ale hermeneutika a exegéza ti veľa nehovoria! Čiň pokánie a bude ti odpustené!
Tvoje paranoje neurobia z orientácii chorobu, ktorou je možné sa nakaziť a ani choroby, ktorými je možné sa nakaziť nevyradí zo zoznamu chorôb. Vďaka Bohu za to!
... to isté, ale s pravdivým základom odkazujú inteligentní tebe ;)
Re: Homo zvázok je hriech !
#7: Peter - Homo zvázok je hriech !
Ďalší neštudovaný samozvaný vymývač mozgov, ktorému nič nehovoria pojmy ako exegéza a hermeneutika.
Boh bude trestať aj krivú interpretáciu Jeho slov. Čiň pokánie!
Hlavne si prečítaj sám po sebe, čo si napísal a uvažuj o slovách, ktoré používaš. Majú váhu - v tomto prípade ale IBA NA TO, ABY ZDISKREDITOVALI TVOJE IQ a TVOJE mylné CHÁPANIE SLOVA BOŽIEHO!!!!
Ani v jednom z tých riadkoch, ktoré si uviedol a ani nikde inde v celej BIBLII sa nepíše nič o homosexuálnych zväzkoch!
Prekrúcanie Slova je skutočný HRIECH!!!! AMEN
LEVITICUS
Neoháňajte sa Levitikom
a podobnými knihami, kým nepochopíte význam exegézy a hermeneutiky!!!
A nie len vtedy
- neoháňajte sa tými veršami, lebo dobre poznáte aj ostatné verše okolo o postavení žien, o strave, o obliekaní... a ak nepoznáte tak ŠTUDUJTE!!!!
ZNOVA PRIPOMÍNAM exegézu a hermeneutiku
- nesmierne dôležité nástroje na pochopenie VAMI NEPOCHOPENÉHO!!!!
Neskutočne paranoidný názor.
Nefungujúci systém NÓRSKEJ juvenilnej justície sa tu u nách nik nehcystá presadzovať. Jedine ty to nechápeš a si mimo reality!!!!
Chúdence deti
Je to smutné, že sa snažíte sexualizovať už malé nevinné dietky a namiesto toho, aby sa hrali s bábikami a autíčkami im budete vnucovať veci, na ktoré ani zďaleka nedozreli.
K čomu je to prosím dobré ???

| This discussion has been closed. |

Re: Absolútna sloboda je anarchia
#14: kyselina adenozín-trifosforečná - Absolútna sloboda je anarchia
Pekne napísané!!!!