Peticie.com

Podpora pripomienok k novele zákona o poľovníctve

Rozporové konanie

Hosť#1 Jan 01, 2023, 13:59
Dobry den, co ine sa dalo cakat od nasich skusenych poslancov! PF 2023
Hosť#2 Jan 04, 2023, 10:19
Dobrý deň, poznám túto problematiku bol som takisto účastníkom pripomienkoveho konania asi pred dvomi rokmi vo *Zvolene kde bol účastný aj vtedajší minister pôdohospodarstva p.Mičovský. Zhrniem to v stručnosti, áno máte pravdu nedá sa s nimi komunikovať presne tárali o tom že tu každý kto má pár metrov štvorcových bude chcieť poľovať. A čo keď teraz poľujú taký, ktorý nemajú ani tých pár štvorcov? Hlavný problém, na ktorý som vtedy nepriamo poukázal je to že pokiaľ tam bude p. Kapustová /vedúca na úseku poľovníctva mpsr/ a jej podobný ľudia , ktorý si zazmluvnili s jej pomocou a pomocou p. Kvietika viac ako polovicu revírov na Slovensku, nikam sa táto novela nepohne. Takže pokiaľ na mpsr budú títo istý ľudia nikam sa nepohneme. Ďakujem za Vašu iniciatívu , ale v tejto veci som pesimistický vzhľadom na tieto skutočnosti . Možno by sa veci pohli keby sa odvolalo na ústavný zákon o právach vlastníkov na vlastníctvo a z toho vyplývajúce vlastnícke ,užívateľske práva a pôžitky. Prajem pekný deň Slavomír Vrábeľ Kokava nad Rimavicou
#3 Jan 07, 2023, 09:39

Re:

#2: -  

Áno, je to tak, že Tí čo nemajú ani m2 poľujú, a pri tom väčšinou nemajú ani žiadny vzťah k prírode, k jej ochrane, ale iba k lovu pomocou moderných technológií dnešnej doby. Kde sú tie vzťahy a úcta k poľovníctvu starých poľovníkov

S pozdravom      JČ

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 6,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
PayPalGoogle PayApple PayKreditná Karta

Vyberte spôsob platby, aby ste mohli pokračovať.