Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re: Re:
Článok 27 ústavy SR- o daniach sa v ňom nepíše, (1) Petičné právo sa zaručuje. Každý má právo sám alebo s inými obracať sa vo veciach verejného alebo iného spoločného záujmu na štátne orgány a orgány územnej samosprávy so žiadosť ami, návrhmi a sť ažnosť ami. (2) Petíciou nemožno vyzývať na porušovanie základných práv a slobôd. (3) Petíciou nemožno zasahovať do nezávislosti súdu.
Dala by sa petícia zrealizovať v súvislosti s daňami, no muselo by to byť dobre formulované. A pokiaľ ide o petíciu, na Slovensku je petícia a referendum absolútne nefunkčné, o priamej demokracií sa tu hovoriť nedá, takže by som v prvom rade začal pri tomto probléme. Súhlasím, brať si to čo nám štát dáva je hluposť, treba ísť hlbšie ľudia preto súhlasím s tým že táto petícia je bezpredmetná..
Určite je to super nápad zrušiť vlaky zadarmo - aspoň zostane viacej peňazí, ktoré si bude môcť niekdo rozkradnúť za zdravotnícke prístroje... Prosím Vás pekne, len verím tomu, že nie ste tak neuveriteľne naivní, že keď sa zrušia vlaky zdarmo, že sa tie peniaze ukážu niekde inde... a vlatsne áno, ukážu... teraz pre zmenu kupíme MRI nie za bežnú cenu, ale si k nej propičítame tých 200tisíc z vlakov... Už sa konečne spamätajte a nezávidte študentom a dôchodcom, že budú mať niečo zadarmo, za čo Vy musíte platiť...
naprostáý súhlas
Som rád že študenti budú mocť cestovať zadarmo - je to dobrý krok ! A čo sa týka dôchodcov - milé horúce hlavy ! Každý druhý dôchodca má preukaz ŤZP, čo znamená že už teraz má neskutočnú zľavu pri cestovaní vlakom !!! ďalej - dôchodcovia po 70tke už teraz cestujú za 15 centov / 50 km !!! A tie vlaky čo budú voziť tých študentov a dôchodcov už teraz chodia !!! akurát že teraz sú vyťažené cca na 35 % a po 17tom budú vyťažené na 80 % - a verte mi - tomu rušňu je to úplne jedno či ťahá 120 cestujúcich alebo 400 ... kapito ?!?!?! A ešte raz - tie vlaky už teraz chodia, takže ich platíme ... tak sa láskavo ukľudnite a konečne by ste mohli obrátiť svoj pohľad a tešiť sa z dobrých vecí ... alebo to už nevieme - je mi z vás smutno !!!
ZAMYSLITE SA M!!!
Joe
Vsetci dementori co tu pisu o zahranicnych dochodcoch ako hned dopice pridu v hufe 10 milionovom cestovat nasimi zajebanymi stredovekymi vlakmi, odkazujem aby vytahli paty z tej svojej fary 48 obyvatelovej a isili sa pozret napr. do Rakuska na penzistov s 2000€ dochodkom a ak si aj potom spojis takychto dedov a babky ktory maju pred garazu najnovsie bavorakya audiny s nasim zastatym vlakom tak navstiv najblizsiu veterinu a daj si pichnut co najvacsiu davku nitrobenzenu ty zadubeny chudak.
| This discussion has been closed. |