Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo
Re: Dan treba dat este vyssiu
#324: dldi - Dan treba dat este vyssiu
Tak ty si iny davac...v tej tvojej hlupej hlavicke ti nedochadza ze cim vyssia dan bude tak tym viac obycajny ludia zaplatia za auta lebo auta sa budu dovazat stale a vo velkom mnozstve iba Vam koncovym kupcom tie auta zdrazeju coz nam dovozcom moze byt v podstate jedno az na princip ze platime statu do gagora za nic
Mam 13 rocne auto 86 kw som rad ze mozem dochadzat nacas do prace lebo zrusily vlakove spojemia busi obmedzia a ja mam este platit za to ze dochadzam nacas do prace toto je tu uz fakt chore cuduju sa ze ludia idu do zahranicia a uz sa nevratia preco koli takymto blbostiam velkym firmam daju danove prazdniny a obycajny ludia zlozte sa na rozpocet ved ste zamestnany a ked by nahodou zrusily prazdniny co firma sa zbali a nebude nic potom co nebude robota clovek nebude mat kam dochadzat uz by sa mali prebrat rento stat tvoria obycajny ludia a zbohatlici si urcuju pravidla co bude ked nebudu pracovat obycajni ludia pani poslanci zamyslite sa ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Hajzli ja mam už teraz 10 ročnu octaviu a ma 125kw a aby som ju mala na značkach ma to vyšlo 1000€ poondil vas pes....v CZ ked som to kupila a povedala predajcovi co musim zaplatit na SK kukal na mna jak puk.....
viete že ked nedate podpis do peticie tak vaš hlas neplati?
Citali ste co sa chysta po novom. Upravuju poplatky pri registracii. Vraj aby neboli ludia diskriminovany tak budu vsetci platit. Pri kazdej registracii vozidla.
Re:
Nie je to normálne,ak je to registračná daň,tak by mala byť pre všetky vozy približne rovnaká a podstatne nižšia. Je to ale regulačná daň s pozmeneným názvom, pretože sa neodvážia nazvať ju pravým menom.Priznali by totiž, že i takto u nás sú niktoré vozidlá preferované a iné zas znevyhodňované ,čo si samozreme nemôžu dovoliť.
Re:
Práve že táto “dan” robí presný opak toho čo hovoríš. Výpočet tohto poplatku súvisí nielen s výkonom aut ale aj s rokom výroby. A platí čím staršie auto tým nižší poplatok. Takze Slovensko je takzvané vrakovisko aút pre celu EU.
Odstránenie KW poplatkov.
Strana Progresívne Slovensko mi potvrdila že uvedenú problematiku má v programe a bude ju riešiť. Tak teda ostáva nám len veriť že to niekto konečne zmení.
| This discussion has been closed. |
Re: hahaha
#16: woody -
Nie ze sa nam to nevyplaca dovazat auta a tym padom sa stopne dovoz aut ty pako ale zaplatia to obycajny ludia lebo o to sa navysuje cena auta !! Auta sa budu vozit stale