Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo
Re: Re:
spoločné má to že ak máš na 300-400 konové auto tak by si mal mať aj na daň :)
Dan "z luxusu" vychádza 1700 EUR !!!!!
NIEKTO BY MAL PRESTAT STAT PARLAMENTU NA VEDENI!!!!
TOTO je okradanie kazdeho kto nechce auto pre dochodcu.
Keď to poviem slušne:
Sku.vená vláda aj celý tento štát, pretože taká zlodejina ako na Slovensku nie je nikde na svete.
Re: Re: Re:
...bol by sprostý keby odvádzal DPH, ktorá už bola zapletená pri kúpe nového auta. Štát vie dobre len 2 veci a ani to poriadne. Vyberať dane a rozhajdákať vybrané peniaze.
Platiť 20% DPH pri kúpe opotrebovanej veci (automobilu), to je také slovenské.
je to obycajna zlodejina ficovej vlady.
Koľko treba podpisov ?
Z prostej Evidencie vozidiel sa stal biznis....KURVA....nie pomoct obcanovi, ale riadne ho osklbat..
... táto tzv registracna dan je len zaplatou v rozpocte.. nic ine... skoda ze tu dieru zaplatame vacsinou my obycajni ludia. SVINSTVO..... za co budeme este doplacat .. smutne na tom je to , ze podstivy obcan to z tazko nasetrenych penazi zaplati a nejaky buzerant vo vlade to len tak roztrtka...Taketo veci vzbudzuju u ludi pohorsenie a hnev... sorry za vyrazy... V inych statoch by bol koli tomuto strajk ludi ...
Veteran youngtimer
Pri kupe veterana 1975 ci youngimera 1992 s ktorym nabeham max 4t km rocne mam platit 1700 az 2000 euro reg. Dan??za co?
Ci si mam kupit veterana lada a skoda? Na nasom zaprdenom sk trgu taketo vozidla nie su koli tejto dani.v pl cz hu sa da najst.
Idem si vybavit prechodny pobyt v cr.alebo pl. A ficiak nedostane nic.za natankovany benzin tiez nie lebo budem tankovat za hranicamy.keby bol ten poplatok aspon o 50% menej.hold komunista nenazrany
Je to ozaj nezmyselna daň, ktora sa dotyka viacmenej obycajnych ludi. Ak si chce clovek priniesť zo zahraničia úplne bežné auto s vyšším obsahom , resp väčšou kilowatážou zaplatí nehoráznu daň štátu. Naši susedia češi zaplatia všetko všudy za prihlásenie okolo 100 Eur za hocijaké auto. Nechce sa mi lustrovať, kto takýto zákon vymyslel , ale je to len ďalšia zbraň aj na vykorisťovanie aj úplne obyčajných ľudí, ktorí si na svojho štvorkolesového tátoša šetria dlhú dobu. Potom zistia , že hlúpe prihlásenie do evidencie vyjde na 1/4 z nadobúdacej ceny vozidla. V nemecku prihlásite aj fúrik - nerobia s tým takéto štramácie , štát jednoducho ráta, že budete platiť steuer a versicherung. Podotýkam, že evidenciu vybavíte za pár minút a v našom fízel štáte vám to kľudne môže trvať aj celé týždne.... :( Pardón za výrazy... Tomáš L.
Dan treba dat este vyssiu
No ja si myslim, ze dovazat zjazdene kary z celej Europy tiez nie je spravna cesta a tu dan by som "osolil" este viac. Nepaci sa mi, ze sa tu pod vyhovorkou, ze "na nove nemam" dovazaju stare zjazdene auta navyse vo vela pripadoch s velmi diskutabilnou historiou. Navyse kolko je samodovozcov a kolko je spekulantov co z toho ziju a navyse neodvadzaju ziadne dane ani nic podobne. Kupte si jazdene auto, ktore ale bolo zakupene ako nove na Slovensku a nedovazajte nam tu odpad z celej Europy. Ja som to tak urobil a som spokojny, nakolko som si naozaj prehladne vedel preverit historiu auta.
Re: Dan treba dat este vyssiu
#324: dldi - Dan treba dat este vyssiu
Uplne s tebou suhlasim. Dovazaju sa tu totalne sroty. Mal som skusenost s takymto dovozom, kde bola vymyslena historia a stocene kilometre....naozaj nikdy viac. Odvtedy si kupujem auta z bazarov, kde mam aspon taku garanciu. A po dalsie tito samodovozcovia zarabaju neskutocne peniaze na tom, ako klamu ludi a samozrejme dane neplatia, kedze kazdy to robi na cierno
| This discussion has been closed. |