Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo
Nemám slov,, tetno zákon ma výšiel za prihlásnie 2467,-€ zákon mal 3 dni ked som to vyplácala. Auto bolo 2 ročné,, olutovalo som to prihlasenie 1000x.. a to este všetky papiere okolo toho des...
Re: Re: Dan treba dat este vyssiu
#325: Majk - Re: Dan treba dat este vyssiu
To co ste teraz dali??
Ze kupujem v bazari..sk auta atd..praveze tu je problem ze bazar a ine individual stocia km pozmenia historiu atd.ked si kupim auto v de mam 3x vacsiu garanciu ako napr aaa auto.v akom svete zijete? Ojete kary atd...ak si niekto kupi napr 8rocne auto v dobrom stave ktoreho kupna cena bola 50tis euro a kupi ho za 7 urcite je to bezpecnejsie konfortnejsie ako bybsi mal kupit htp fabiu.v zahranici kupis lepsie a lacnejsie (bez marze) dalej fakt netusim preco by mi mal niekto obmedzovat co si mam kupit ci nie.je volny trh eu tymto ho iba porusuju pretoze zvyhodnuju urcite vozidla.
Ako som pisal ak si chcem kupit auto napr veterana alevo auto na vikend rocne 5t km ,ktore ma viac ako 220kw hadam nebudem platit 1/3 ceny za registraciu...dan z luxusu..hlavne ze stoji 12tisic ( +2prerabka) ale taky 30t superb atd maju 100kw to uz je za menej...nic tu islo len o lobing pre domacich predajcov naplnenie rozpoctu od pracujucich.
Mne to vlastne moze byt jedno rok som uz mimo na sk dochadzam na vikend a teraz idem este dalej,dalsie auto kupujem tam.nic zozerte sa tu navzajom a uzivajte si ficoveho raja a teraz budem taky hlupy ako ty...nech vam to tu tvoj ficko este osoli ci okoreni dalsie 4r. (Komenty ako chod uz sa nevracaj, mi ta nepotrebujeme atd si nechaj, z mojich dani som slusne zivil tvoj socialny raj a mozno rvoje soc davky)
Je smutne ze je tu len 7.4t podpisov...nic asi sme my ti sprosti.ved takmer 40% narodu nadoru sa nemoze mylit.
červené svine
Už je na čase zvrhnúť túto bolševickú obirmovanú lúzu, ktorá si nevšimla zmenu v novembri 1989 keď kachličkovala kúpeľnu alebo maľovala kuchynu. Namiesto poctivej práce zdiera Paškova zdravotná mafia zdravotníctvo, obirmovaný preceda nosí na ruke hodinky za 50.000€ a Kaži Počiatníci na jachte v Monaku dohadujú konverzný kurz EUR/SK. Keby táto bolševická rakovinotvorná mafia neprerastala Slovenskom, nebolo by treba platiť abstraktné poplatky do štátnej kasy, ktorú potom komunistický smradi rozdelujú svojim mecenášom Širokým, Pórom a iným zlodejským bastardom.
Pevne verím, že čoskoro sa to zmení a vyženeme tých červených obirmovaných smradov z okna hradu do Dunaju aj s betónom na nohách.
Dosť bolo poplatkov na panské!!!
Poďme ich zvrhnúť 5. marec sa blíži
Je to zlodejina najvyššieho levelu, dokonca je v rozpore zo zákonmi EU o voľnom pohybe tovaru. Kto toto vymyslel nemá ŽIADNE EKONOMICKÉ VZDELANIE. Táto daň položila slovenský trh s vozidlami a môže za HROMADNÉ STÁČANIE tachometrov lebo nikto nechce voziť autá!!!!
Zdravim. Cital som vase komentare vsetci ste najebany zhruba asi tak jak ja a preto sa chcem opytat pohyna sa to vobec dakde? Peticia je z roku 2014 tak preto sa pytam
rozdali štátne podniky ako elektrárne, vodárne plynárne Slovnaft atď. teraz tieto príjmy štátu nahrádzajú daňami už našimi zdanenými peniazmi, Pozatvárať ich všetkých, prestať platiť dane, bez peňazí nebudú mať moc, ktorú si myslia, že majú.https://www.youtube.com/watch?v=E6wTldI6MOA
Netreba tolko platit. Clovek nema na nove . Je rad ,ze si donesie auto a zrazu prekvapenie dannnn. nie
| This discussion has been closed. |