Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Rezešová mala štastie že nekopla policajtku do kolena.....!
Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Trest treba ale nie osmička,....
aspoň keby ju kopol tak že sa postaví a narokom do nej kope tak nepoviem ale za to že mu trochu odskočila noha ....
vsetci sudcovia , politici ste len jedna spinava banda ...skorumpovaná a iba okrádate stat ....
kto tu zase cenzuruje
This comment has been removed by the person who wrote it.
Je neskutočné a úžasné ako ľudia dokážu držať spolu a spojiť sa, hoci sa vôbec nepoznajú. Je na čase dať najavo, čo sa v tejto republike deje.Ak niekto dostane 8 rokov za kopnutie do kolena a niekto 6 rokov za usmrtenie 4 ľudí tj. hodnota života človeka sú 2 roky a koleno má hodnotu 8, tak je zhnitá spoločnosť a treba stým niečo urobiť.Verí, že sa to podarí
Re:
Nikto nehovori ze by nemal pykat ... Ano ma mu byt udeleny trest pretoze sa previnil ... Otazka je len ci tych osem rokov je v poriadku .. Ak za vrazdu by bol trest 70 rokov tak teoreticky by to sedelo :) Napriklad Rezesova dostala za nikolnonasobne zabitie v Madarsku 6 rokov v domacom vazeni !!!!! Je toto podla teba v pohode ? Ano nechajte ho v base jeden rok alebo dva popripade nech mu daju podmienku nech si to uvedomi a nebude si dovolovat b buducnosti.
ZAMYSLITE SA
Dlho som zvazoval ci to podporit. No ked si zoberiem,ze niekdo napr. za zabitie 4 ludi dostame domace vazenie na 6 rokov a niekto za zmrzacenie cloveka 8 rokov natvrdo, zdravy rozum zvitazi :-).
Som si vedomi,ze chlapec je odsudeny podla platnych zakonov, no kto tu tvrdi,ze su tiez zakon dobre? Je nacase sa zamysliet ci zakony podla, kt. ste trestany su dobre a pre ludi. Za zabitie ma clovek dostat vzdy vyssi trest,ako za ublizenie na zdravi alebo za financne prehresky (nech su akokolvek velke). Ludsky zivot sa neda vyjadrit ziadnymi peniazmi a nikdy sa nebude dat, no podla sucasnych rozsudkov, to bohuzial casto vyzera presne naopak. Ako mozme ako ludia tolerovat vyssie tresty za financne prehresky ako za zabitie cloveka?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: ja
#1650: - Re: ja
ty si prijebany