Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re:
Zdravím, píšete že ste bývalý policajt. Použili ste niekedy slzný plyn? Ja účinok policajného CS plynu našťastie moc nepoznám, ale malý CS sprej (taký do kabelky) sme raz vyskúšali - iba trochu a nie do očí. Je to dosť sila to rozdýchať, neviem si predstaviť, že po nastriekaní do očí by sa dalo do niečoho konkrétneho kopnúť, iba ak trafiť náhodne naslepo.
Pripadá mi to tak že agresívny opitý mladý a silný športovec, plný adrenalínu po náhlej bolesti po aplikácii CS a zvalení na zem, je (aspoň chvíľku kým spáli ten adrenalín,) nebezpečný asi ako splašený kôň.
Môžete prosím napísať svôj odborný názor na účinok CS dávky do očí, myslíte že sa dá potom cielene útočiť alebo prípadne utiecť? Ako na to ľudia reagujú?
taky detail
.
Re: taky detail
To je ale zvláštne, tento raz policajtka sa o použití slzného plynu nezmienila. Zato pridala podrobnosť, že páchateľ sa jej pred kopancom pozrel do očí - takže ju zjavne kopol do kolena s úmyslom ublížiť osobe v uniforme!
Informácie má verejnosť iba z médií. Keď sú ale vyjadrenia protichodné, nejednoznačné, vyvoláva to daľšie pochybnosti.
Domnievam sa, že ak bol páchateľ pacifikovaný dávkou CS plynu do očí, ťažko sa mohol bezprostredne po tom pozrieť niekomu do očí a úmyselne ho niekam kopnúť. Mýlim sa v tejto domnienke?
Na záver, ľudia podpisujúci túto petíciu tým podľa mňa nesledujú dosiahnutie beztrestnosti či úplnnej milosti pre dosť nesympatického arogantného mladíka bitkára výtržníka a opilca - považujú ale rozsudok za hrubo prehnaný a neprimeraný za čin, ktorý možno ani nespĺňa špecifikáciu obžaloby. Ak by vyfasoval primeranejší trest, žiadna petícia by sa nekonala.
V moci skúseného právnika a bývalého generálneho prokurátora, t.č. prezidenta, bude prípadne upraviť trest tak aby bol primeraný. Uvidíme, či prihliadne na petíciu ako vyjadrenie názoru štatisticky významnej vzorky nášho ľudu - tiež predpokladám, že si spoľahlivo zistí, ako sa tá nepríjemnosť naozaj zbehla.
Taktiež je zaiste azda všetkým (aj mne) ľúto aj policajtky a jej možno trvalo poškodeného zdravia - ak by sa dalo to poničené koleno vyliečiť petíciami, ľudia (aj ja) by ich určite hojne podpisovali tiež ;-)
Vam prajem aby vam taky clovek rozbil syna, dceru, manzelku alebo sestru kt zostane inavlidom.
podporujme nasilnikov !!
Re:
tak ale vieš si predstaviť žeby dali práve tebe toľko??? a na tvrdo???? :D
stevo
Treba si uvedomit ako to bolo!!! http://www.topky.sk/cl/100370/1368654/Policajtka-prezradila-detaily-o-zatykani-hokejistu--21---Neslo-len-o-kopanec-
Ano uznavam trest je vysoky v porovnani s niekym co niekoho zabil a dostal tiez 8 rokov ale trest je adekvatny len ten za vrazdu mal dostat 20 rokov. Bohuzial meter spravodlivosti je cinskej vyroby a preto je trochu viac deformovany.
.
Re: .
Nevieš či sa náhodou niekde nedá nájsť presné znenie rozsudku? Viem že na internete sa rozsudky bežne zverejňujú no tento neviem nájsť.
Re:
Mládež potrebuje postrašiť lebo niektorí sa už fakt nezmestia do kože. Ja bývam blízko nočného baru kde sa konávajú koncerty. V piatok a sobotu takmer vždy počujem cez okno ako sa tu ožratí debili mlátia.
Re:
Peter si primitivní ubožák a měl by ses střelit do hlavy za tyhle žvásty. S radostí bych tě kopnul do hlavy, aby se ti trošku rozsvítilo, ale jak se říká... když bůh rozdával tak ty si chudáku stál hodně vzadu a toho rozumu si moc nepobral.
.
Vysky trestov porovavate ako lajici...omielate tu 2-3pripady dookola ako keby ste samozrejme nic ine nepoznali. Sranda zenevie nikto vlastne ani o co skutocne ide v tejto veci a ste najmudrejsi...ani neviete ako zo seba robite najivnych ludi zmanipulovanych klamstvom. Je to vasa vec...vasa neinformovanost. Druha strana mince sa uz ukazuje tiez...NIKTO VAM ESTE NEVYSVETLIL PRECO VAS ZIADA O PODPISI??? Lebo tam kde zlyhal system penazi, ktore ho dostavali do teraz z podobnych situacii a nebolo ich malo...tak presne ten system zlyhal na policajtke, ktora si o sebe moze povedat ze nie je zkorumpovana a este ako jedna z mala ludi veri v to co robi pre nas obyc.ludi!!!
.
.
Re:
Frajer si asi ty ked toto dokazes napisat,kazdy normalny clovek vie ze tento trest je nezmysel a musi byt zmierneny.Som si isty ze takemuto mlademu cloveku bude rok-dva dostatocnym ponaucenim.
| This discussion has been closed. |
.