Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
Re: Re: Re: Re:
ano ano mas pravdu do urcitej miery........az na par rozdielov ide o to ci bol v cine aj umysel ci ho ozalovany lutuje .......takze trest by mal v kazdom pripade byt .......... ale osem rokov za povykrucane kolienko to je silna kava.......
ja som mal tolko krat polamany nos a nikdy nikdo nebol zato odsudeny, ale keby sa mi niekto za to ospravedlnil tak ho nenecham v base hnit osem rokov ...........
Re:
Tych osem rokov by som doprial tebe kamarat a ziadnu peticiu.....
Rada by som nechala link na reportaz zo zasahov policie v nocnom Hamburgu - do ulic vyrazaju ako pocetna, specialne cvicena jednotka, ktora najmensi prejav vytrznictva pacifikuje hned v zarodku...
http://www.spiegel.tv/filme/davidwache-special/
http://www.spiegel.tv/filme/davidwache-nachtreportage/
Pre mna je to v prvom rade zlyhanie policajneho zasahu...
peticia je zle nastavena
nech si posedi curacik, za to ze je niekto hokejista, alebo nejaka ina celebrita, nemusime sa z neho posrat a znizovat im tresty.
tato peticia je zla, ziadajme vyssie tresty vrahom radsej
Re:
ked bude kazdy bez komentara tak bude vypadat aj tento stat aj tato spravodlivost - ako bez komentara....
222
Re: peticia je zle nastavena
#1311: martin - peticia je zle nastavena
To co pises ma sice logiku ale na veci to nic nemeni ze trest za ublizenie na zdravi je privysoky....
Re:
Dovoľ mi opraviť Ťa...za komunistov by nedostal len dve tri po papuli ale pelendreky by mal na chrbte vytlačené od bitky celé tie roky čo by Ťažil v bani urán.Policajt bol nedotknuteľný a hlavne rešpektovaný.Mohol by byť aj majster sveta a nie ucho čo si už myslel že keď to trocha z hokejkou vie môže si dovoliť čokoľvek.Alebo by som mal pre neho alternatívny trest.Oko za oko.Prekopnúť koleno aj jemu a pustiť ho na slobodu.Čo by potom všetci jeho zastánci vraveli keby si už korčule zo zdravotných dôvodov nemohol obuť?
Re:
..ved npisali , ze mu nastriekali slzný plyn do tváre a čudujú sa že kopal... vitajte v absurdistane :-)
| This discussion has been closed. |