Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA
Re: Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?
#2379: leckomil - Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?
ˇUplne s Vami súhlasím,ale nevidím z toho východisko. Aj všetky revolúcie skončili napokon iba tým že revolucionári vystriedali
zvrhnutú vládu a po čase robili to isté,ba ešte horšie. Všetkým ide iba o moc.A tieto naše posledné vlády to robia systematicky.
Školstvo riadia tak, aby zo škôl vychádzali deti čo najmenej inteligentné,lebo veľmi dobre vedia že najľahšie sa vládne hlupákom,pritom svoje deti dávajú do zahraničných škôl.
Re:
#2326: - Tak s tym Pianisimom máte úplnu pravdu !!! A nie je to len môj názor ale aj ludí zo širokej verejnosti. Ten suchý a trápny humor pána Lasicu bol možno zaujímavý v sedemdesiatych rokov na JRD-družstvách
Dobrý deň
hranici si preje moje zena preladeni na Vivu,to musi byti a ja jen dodavam,ze je to fajn radio,ktere poslouchame radi a nejvice ze vsech dostupnych.Nedejte se!Robert a Zdena Parsch Dinslaken
Užastne radio držim palce
Přeji všem příjemný 2 adventní den:
Rádio VIVA je jediné rádio mého života které mně spojuje se Slovenskem a Českem dohromady…
Díky rádiu VIVA mam přehled o dění na Slovensku, kde žijí mé přátele…
Rádio VIVA má velmi super návaznost výběru hudby Slovenské, České i zahraniční…
Nesleduji vůbec televizi, Rádio VIVA je online rádio díky kterému mám přehled ve světě…
Takovou nečestnost jsem vůči Rádiu VIVA na Slovensku ještě nikde v jiné zemi nezažil.
Rádio VIVA prajem vám veľa šťastia vo vašej službe pre ľudí.
Janko
Re: Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?
#2379: leckomil - Čo očakávate od ľudí ktorí tu vládnu?
Pekné, brilantné, od srdca, skoro vyčerpávajúce popísanie súčasného stavu. Myslíte, že ešte má význam plytvať perlami pre národ, ktorý z veľkej väčšiny žije primitívnymi reality show a pod.? Kontrolná otázka: Čo myslíte, aké % obyvateľov Slovenska zaujal tento Váš príspevok, rozumie jeho obsahu a posolstvu, vníma súvislosti? Teda, ak dovolíte, možno by som názov trochu pozmenil: Čo očakávate od ľudí, ktorým je tu vládnuté?
Ja som sa snažil trochu realizovať vo Výzve slobodných občanov Slovenska. Je to zatiaľ len Výzva - vlastne zistenie stavu, lebo taktiež to v tejto podobe nespĺňa kritéria Petície. "Obrovský záujem" spoluobčanov ma zdá sa vyliečil. A v tomto mieste by som asi skončil, aby som si zachoval určitú úroveň a aby som aj navonok pôsobil aspoň trochu kultivovane.
| This discussion has been closed. |