Petícia za zachovanie linky MHD Bratislava-Rajka č. 801
Máme dom v Rajke.. neviem si predstaviť ako budú cestovať deti do škôl, dôchodcovia k lekárovi a pod.
pekny den
Potrebujeme túto linku, aby moje dieta sa v bezpecí dopravilo do/zo skoly do BA.
Linku 801 využívajú naše deti na cestovanie z Bratislavy. I keď som počula veľa námietok, že načo sme sa sťahovali do Maďarska a teraz plačeme, myslím si, že v tomto prípade by sa malo dať vidieť opodstatnenie EÚ.
Dobrý deň. Zijeme v Rajke celá rodina...Mama, Otec, Babka, Priatel a Jeho dvaja Bratia...Okrem toho tu žije v dalsom dome aj moj Stryko so zenou a dcerou a v dalsom dome moja Matka s priatelom. V dalsom dome mame kamarata s rodinou a v dalsom dome kamaratku s priatelom a v dalsom dome kolegu so zenou a dvomi detmi...Neviem akoze ci mam ozaj dalej pokracovat...Doprava z BA do Rajky a opacne je velmi potrebna !!!!! Nakolko madarom vadi aj aby bol mozny vlakovy spoj, bolo by velmi nevhodne rusit linku 801. A argumenty, ze sme sa nemali trepat sem zit, su totalne bezpredmetne. Je 21.storocie, EÚ...otvorene hranice a demokracia !!!! V dnesnej dobe je mozne vyslat do vesmiru neviem ake druzice, ale je probleeeeeem s jednym autobusom ??? To uz co ste za ludiiii ????
Verím že petícia nebude kompetentnými ignorovaná a pochopia, že linka 801 je pre slovákov, pre ľudí denno denne chodiacich do práce v BA a na SK ako aj pre študentov vyslovene nevyhnutná pomoc.
Ďakujem za zachovanie linky 801 a aj za ľudskosť ktorá dúfam nevymrela:)
A byva sa tu ovela lepsie ako v Bratislave!!!
iba toľko milí Rajčania, nehante SK prečo a za čo ste tu, všetci vieme, nem dobre ,...veď bojujeme o slovenskú linku a jej zachovanie :)
Re:
najsranda je to, že v BA jazdia linky ktoré naozaj nie sú rentabilne využité a na stratu DPB. J amám pocit, že za tým je niečo viac, proste tá slovenská povaha niektorých..
| This discussion has been closed. |