PETÍCIA za zachovanie fungovania spoločnosti Letisko Piešťany
uplne mam v prdeli cele letisko, bezny clovek sa potrebuje za co nazrat a mat kde byvat
Bola by veľká škoda prísť o letisko,keď už tu skoro nič nemáme
Špinavci nedokážete udržať jedno kúpalisko , hokej v meste a teraz ani letisko. Poslať vás tam kam patríte. Tu sa ukazuje vaša neschopnosť a doplácajú na to všetci. A nabudúce si dajte postaviť mešitu pre vašu spokojnosť to bude další krok. Iné mestá vás predbiehajú 10 násobne vo všetkom, budú časy ked v piešťanoch nezastaví ani osobný vlak v tak malom zaprdenom meste kto by tam aj chodil.
TTSK aby mohlo rozpredat pozemky, preto tlači na zrusenie letiska. Neverim, ze neboli ziadne ponuky na chartrove lety, len ich asi TTSK odmietol aby niektori mohli ryžovať z pozemkov.
Pretože som rodená Piešťanka. Moji predkovia tu žijú od 14. storočia a nikdy sa n e p r e s ť a h o v á v a l i. Tak mi záleží na tom, čo sa v Piešťanoch deje! A nesúhlasím s ničím, čo sa prieči zdravému rozumu! A predaj letiska tam určite patrí!!
To, čo sa deje, resp. nedeje v Piešťanoch sa už nedá prehliadať!!!
Re:
Vážená Revolúcia
Likvidáciu Letiska chce Trnavský samosprávny kraj, ktorý vlastní 59,31 percenta akcií čiže je väščinovým vlastníkom. Mesto Piešťany s 20 percentami akcií a bez zástupcov v orgánoch spoločnosti minoritný akcionár, ktorý s likvidáciou nesúhlasí a podniká kroky aby k nej nedošlo.
Re:
áno, ONI majú iný nápad na lukratívne využitie už niekoľko rokov, vlastným umelo vytvoreným dlhom dostať letisko do úpadku, čo sa im už podarilo, následne zlikvidovať a rozpredať na pozemky (aj pre arabov) !
TUNEL a MEGAkrádež ako vyšitá
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |