Petícia za zachovanie činnosti MC HOJDANA v Ružinove
Ja by som sa rada spytala čo tam ma byt namiesto Hojdany? Materska skola?
Nie vsetky mamicky mame deti v skolkach, niektore ich mozno musime mat doma a tak vitam moznosti, ktore pre rozvoj mojich deti a mna ponuka toto skvele materske centrum.
Počul som, že miesto Hojdany má byť materská škola. Dúfam, že sa nejedná o biznis, do ktorého sú zapojení aj poslanci miestneho zastupiteľstva, ktorí hlasovali o jej zrušení s tak šokujúcim výsledkom. Človeku sa natíska otázka, preč sa to stalo teraz, ked Hojdaňáci dostali budovu do tak pekného stavu a investovali obrovské množstvo svojej energie do údržby a opráv.
tak vysoku koncentraciu slusnosti kvality a nadsenia pre vec som nikde inde nezazila je priam neuveritelne ze sa zvazuje znicit nieco na co moze byt ruzinovska mestska cast hrda. ja verim v dobre konce a dufam ze zdravy rozum vyhra....
S dcérkou sme často navštevovali Hojdanu. vždy nám tam bolo príjemne a veľa sme sa dozvedeli vďaka prednáškam. Matky s malými deťmi by mali mať možnosť stretávať sa s inými matkami a deťmi aby sa vyhli sociálnej izolácii a nemuseli platiť drahé vstupy do komerčných detských kútikov a herničiek.
Re:
Dôvod moze byt celkom prozaicky. Aktualne je vypísaná výzva na eu fondy na zvýšenie kapacít MS. Takze by mohli zadarmo zrekonštruovať budovu, zvýšiť kapacity a este si pripísať zopar politických bodov. Co je vsak otázne ked na druhej strane zrusia kvalitnú službu pre rodiny. Urcite by mohli najst aj inú budovu v ramci Ružinova do ktorej by mohli natlačiť peniaze z eu fondov. Hojdanu treba zachovať.
| This discussion has been closed. |