Petícia za urýchlenú opravu nadjazdu do mesta Levice
lebo mi tam koleso bicykla vbehlo do výtlku a ja som zotrvačnosťou letela ďalej... našťastie som dopadla na chodník a nie na cestu
Chodím z tade často a cesta, chodník a schody sú v katastrofálnom stave
že týmto prispejem k oprave nadjazdu.
Oprava sa už dlhé roky odkladá.
Je najvyšší čas na opravu 50 ročnej stavby, ktorá sa pomaly začína rozpadať a ohrozuje životy levičanov, ale aj návštevníkov. Prioritne by sa mala riešiť jej rokonštrukcia, až potom ostatné cesty.
Blyžšie informácie
Samozrejme súhlasím, ale chýba mi informácia o tom ako má rekonštrukcia prebehnúť, či je vypracovaný projekt, časový harmonogram, či to bude zahŕňať aj križovatku pod nadjazdom pri Husgvarne (tam sa v špičke z vedľajšej cesty na hlavnú nedostanete), ako bude zabezpečená obchádzková trasa atď.
nielen nadjazd
Nejde len o rekonštrukciu - opravu nadjazdu, to je samozrejmé, však je už nebezpečný. Som zvedavý, kto bude zodpovedný, keď padne nejaký kus dole na rýchlik...
Je potrebné urýchlene postaviť plánovaný veľký obchvat mesta LV. Tak, aby tranzit od Kalnej (NZ, Štúrova, Komárna) smerom na "Slovenskú bránu" vôbec nešiel do mesta... Už včera bolo neskoro...
Obávam sa, že na SK je petícia málo. Pri tomto tempe sa za 30 rokov možno dočkáme... Držím palce.
??
Oprava je samozrejme veľmi potrebná, dôležité však bude aj spôsob jej realizácie. Dôležité bude vybrať takú fy. ktorá to bude vedieť realizovať v čo najkratšom čase - bez výhovoriek!!!! Aby to potom nervalo 3-4 roky, čo je pri súčasnom spôsobe zabezpečovania podobných projektov bežné !
| This discussion has been closed. |