Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Pán prezident Kiska jeho život je vo Vaších rukách.
Re: Ťažko je niekoho súdiť keď nežijeme jeho život.
#5: Dana - Ťažko je niekoho súdiť keď nežijeme jeho život.
Velka pravda! Nie farmy tanecne sou a pod. p....... na dvojstrankach!
už ju mal mat udelenu,pan Kiska to mal urobit hned,lebo tento clovek si zasluzi obdiv a uctu nas vsetkych,natrpel sa v zivote dost a vlada mu nepomohla.....nik mu nepomohol,citim s nim...
Re: Re: Re:
#86: Jaroslav Katunský - Re: Re:
Jaroslav,nevyjadrovala som k eutanázii,ale k názoru #52: clovek .Moj syn chce veľmi žiť a teší sa zo života a ja netvrdím,že by ako zdravý nemal kvalitnejší život.Ale nedovolím si tvrdiť,že iba zdravý človek skutočne žije.Hneď vedľa môjho syna na ARE zomrela v jeho veku úplne zdravá krásna dievčina v jeho rokoch.Neviem či skutočne žila,keďže sa predávkovala liekmi.Túto petíciu som podpísala aj preto,lebo vôbec si nedovolím odsudzovať tento čin.Vidieť trápenie a bolesť svojho dieťaťa,alebo blízkeho človeka a ukončiť jeho trápenie takýmto spôsobom je vlastne zufalosť.V tomto prípade by určite nemal byť súdený.
nesuhlasim
Pekne nech sedi, kto je že môže odsudiť niekoho na smrť, nemal na to pravo, je to vražda a basta.
V zakonoch to povolene nie je, vedel že zakon porušil, je uplne v poriadku že sedi, vedel do čoho ide. A to že kopec zvratenych ludi s tym suhlasi neznamena že jeho čin bol v poriadku.
Dufam že takato stupidna peticia nebude mať žiade vyznam, pretože je zvratena.
V štáte, kde právo neplatí, kde vládne zákon mocnejšieho, prachatejšieho, je to však jediná cesta ako pomôcť nevinnému. Vinným pomáhať netreba, tí si to vedia vybaviť sami...
| This discussion has been closed. |