Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
V nasej spolocnosti by sa mala otvorit citliva tema, akou je eutanazia..ci je nasa spolocnost nato pripravena, asi nie... Viem sa vzit do pocitov clenov rodiny, ktori cely zivot trpeli bez pomoci.
Zarazujuce je, ze ludia, ktori rozkradli a dalej rozkradaju tuto republiku, chodia po slobode, a obycajny clovek bude sudeny.....
Hlboko sa sklanam pred otcom Jozefom Andrejom a pokorne mu dakujem v mene jeho syna za odvahu urobit to, co by som pre svoje dieta alebo rodicov urobila aj ja - v mene lasky ukoncila ich trapenie. Som presvedcena, ze Jozefovi je uplne jedno, co v takomto pripade hovori zakon. Hoci som pravnicka a zakony poznam, neodradili by ma od takehoto cinu, plneho milosrdenstva. Jozef to musel urobit, nemal ine vychodisko. Bol vo velkej psychickej tiesni. Toto je jeho hlavna polahcujuca okolnost.
A keďže som ho opatrovala sama bola som tak vyčerpaná, že som skoro zomrela aj ja od únavy. Trpeli sme dvaja ja a môj otec. Bol by radšej zomrel lebo každý deň mu bol utrpením. Kto neprežije podobné situácie nevie......
niečo robiť.
| This discussion has been closed. |