Peticie.com

Petícia za dobrovoľnosť očkovania proti CoViD-19

Odovzdanie petície

Hosť#1 Jun 22, 2021, 04:29
Ďakujeme! Dali ste si s tým veľa práce, to takto podrobne zdôvodniť. 👍👏👌🙂
Hosť#2 Jun 22, 2021, 05:40
dakujeme budeme sa branit a hlavne nase deti niesu pokusne kraliky na ich experimenty .
Hosť#3 Jun 22, 2021, 05:50
Super zhrnutie
Katka#4 Jun 22, 2021, 06:07

Preklep v sprievodnom liste

Prosim vas, tu je asi preklep nie? Ma tam byt “zaockovany” - “Už od 15. januára tohto roku je zrejmé stanovisko Svetovej zdravotníckej organizácie, ktorá upozornila na to, že pri cestovaní nemožno podmieniť vstup do krajiny očkovaním. A to práve preto, že neexistuje jednoznačný dôkaz, že nezaočkovaný nešíri covid,“ . (47) Nejaky preklep som nasla aj vyssie, nedari sa mi ho dohladat, ale bolo to tiez nieco zasadne. Skuste prosim este raz skontrolovat. Dakujem velmi za podrobne spracovanie a pracu, co ste si s tym dali.

Martina#5 Jun 22, 2021, 06:07

Ďakujeme za podrobné zhrnutie dôležitých informácií.mali by sa povinne púšťať namiesto správ, aby sa trošku rozvinulo kritické myslenie.držme si palce.

Hosť#6 Jun 22, 2021, 06:25

Pri citovaní pani Pirošíkovej máte v texte chybu. V závere odstavca sa píše "...neexistuje jednoznačný dôkaz, že nezaočkovaný nešíri covid," Správne má byť ZAOČKOVANÝ.

So srdečným pozdravom Viliam Oberhauser

Hosť#7 Jun 22, 2021, 06:26
Chcela som podpísať túto petíciu lebo s ňou súhlasím. Bohužial aj napriek tomu, že som postupovala podľa Vášho návodu vždy ma to hodilo len na túto stránku. Perfektne spracované argumenty. Rosová Otília
Hosť#8 Jun 22, 2021, 06:30
Ďakujem, držím palce.
Viktor Kvašnica#9 Jun 22, 2021, 06:54

Výborné rozsiahle zhrnutie so snahou pre objektivitu, s úctou k životu, referenciami/odkazmi na dobré zdroje a bez vyvolávania nejakých zaujatých emócii. Ďakujem a len tak ďalej! :)

Viktor Kvašnica#10 Jun 22, 2021, 07:02

Re:

#7: -  

Dobrý deň. Pomôžem ešte s podpísaím?

Hosť#11 Jun 22, 2021, 07:22
Aj keď by bolo očkovanie povinné, je možné neísť. V prípade zákonov, ktoré idú proti základným princípom života, je občianska neposlušnosť namieste.
Hosť#12 Jun 22, 2021, 07:29

Výborne zhrnuté

Hosť#13 Jun 22, 2021, 07:42
Ďakujem a súhlasím s doplnením.
Hosť#14 Jun 22, 2021, 07:45
Dakujem za to, ze sa tejto veci venujete a za spisanie faktov. Dobrovolnost a nemoznost diskriminovat kohokolvek v comkolvek, ak niekto nie je ockovany, je klucova. Ked sa niekto chce dat ockovat, ked tomu veri a povazuje to za riesenie, tiez mu v tom nieko nemoze branit. Rovnaky princip teda musi fungovat aj pre tych, ktori sa ockovat daj nechcu. Prajem prijemny den a ak mozem akokolvek pomoct, dajte mi vediet! Michal Bucko, 0905 320240
Hosť#15 Jun 22, 2021, 07:50
Ďakujeme za všetko, čo v tejto dôležitej oblasť robíte. Musíme sa brániť, pretože sa, v snahe dosiahnuť cieľ, porušujú právne normy, ľudské práva.
Miloslav#16 Jun 22, 2021, 07:59

Skončenie petície zverečné slovo od účastníka.

Záverečná rešerš k petícii  je spracovaná svedomite, povinnosť očkovania vakcínami, ktoré sú 100x rizikovejšie ako tie, ktoré sa používajú je experimentálna záležitosť. Stretol som sa s hroznými názormi obyčajných ľudí na občianske slobody od očkovaných ľudí, tí by snáď schválili aj povinnú eutanáziu neočkovaných. Som z toho úplne zhrozený kam to došlo.  Možno nevedia, že vytvorené spikové proteíny proti ktorým sa vytvárajú protilátky  sa koncentrujú vo všetkých orgánoch a neviem si predstaviť ani  mikro krvné zrazeniny v mikrocievach slabej očnej sietnice, ktorú dnes musia po 50-60-tke mnohým a naozaj  mnohým ľuďom udržiavať  laserom, injekciami do sklovca celé roky alebo operačnými zásahmi. A to ešte niektorí  propagandisti biznisu snívajú o neustálom očkovaní dvakrát ročne.

Hosť#17 Jun 22, 2021, 08:34
Ked osvieteni ludia prijimali po 2. sv. vojne Norimberske kodexy, presne vedeli, preco to robia. Zial, ich obavy sa dnes naplnaju.
Hosť#18 Jun 22, 2021, 13:27
Ďakujem za Váš čas, ktorý ste venovali tejto petícii a držím palce.
Hosť#19 Jun 22, 2021, 14:04
Dobrý deň. Nie moc sa vyznám do petícií a ich dopadov. Prosím uveďte mi kedy bude táto petícia silná natoľko,že proti nej nebude možné konať? Alebo koľko je potrebných podpisov na uznatie toho čo v petícii žiadame? Richard.
Hosť#20 Jun 22, 2021, 14:33
Dakujem velmi p.Gogolova za Vas cas namahu a rozum!! Ktorym nam pomahate pozriet na dolezite veci aj z druhej strany. A tym poskytujete moznost vedome pristupovat k svojmu telu a zastat si svoje ludske prava. S pozdravom a prianim zdravia a stastia.
Hosť#21 Jun 22, 2021, 15:28

Ďakujem...za Vašu námahu na ochranu našich detí.

Vladimir#22 Jun 22, 2021, 15:30

Dakujem!

Je to jeden z mala krokov, ktore mame moznost urobit proti ockovaciemu fasizmu, ktory sa tu ma zaviest. Dakujem za vyborne spracovanie! Vladimir

Maya#23 Jun 22, 2021, 15:45

Dakujem

Dakujem za Vasu pracu a drzim palce aby sa nam podarilo stopnut tuto genocidu pachanu bandou oligarchov

Marcela#24 Jun 22, 2021, 18:36

Poďakovanie

Ďakujem Vám za podrobne spracované argumenty v tejto dôležitej petícii, za  množstvo času a energie investovanej do tejto záležitosti a verím, že ľudskosť, rozum a srdce zvíťazia. 

Hosť#25 Jun 22, 2021, 18:44
Excellentné spracovanie. Bravo a vďaka.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.