Petícia za dobrovoľnosť očkovania proti CoViD-19
Odovzdanie petície
Preklep v sprievodnom liste
Prosim vas, tu je asi preklep nie? Ma tam byt “zaockovany” - “Už od 15. januára tohto roku je zrejmé stanovisko Svetovej zdravotníckej organizácie, ktorá upozornila na to, že pri cestovaní nemožno podmieniť vstup do krajiny očkovaním. A to práve preto, že neexistuje jednoznačný dôkaz, že nezaočkovaný nešíri covid,“ . (47) Nejaky preklep som nasla aj vyssie, nedari sa mi ho dohladat, ale bolo to tiez nieco zasadne. Skuste prosim este raz skontrolovat. Dakujem velmi za podrobne spracovanie a pracu, co ste si s tym dali.
Ďakujeme za podrobné zhrnutie dôležitých informácií.mali by sa povinne púšťať namiesto správ, aby sa trošku rozvinulo kritické myslenie.držme si palce.
Pri citovaní pani Pirošíkovej máte v texte chybu. V závere odstavca sa píše "...neexistuje jednoznačný dôkaz, že nezaočkovaný nešíri covid," Správne má byť ZAOČKOVANÝ.
So srdečným pozdravom Viliam Oberhauser
Výborné rozsiahle zhrnutie so snahou pre objektivitu, s úctou k životu, referenciami/odkazmi na dobré zdroje a bez vyvolávania nejakých zaujatých emócii. Ďakujem a len tak ďalej! :)
Výborne zhrnuté
Skončenie petície zverečné slovo od účastníka.
Záverečná rešerš k petícii je spracovaná svedomite, povinnosť očkovania vakcínami, ktoré sú 100x rizikovejšie ako tie, ktoré sa používajú je experimentálna záležitosť. Stretol som sa s hroznými názormi obyčajných ľudí na občianske slobody od očkovaných ľudí, tí by snáď schválili aj povinnú eutanáziu neočkovaných. Som z toho úplne zhrozený kam to došlo. Možno nevedia, že vytvorené spikové proteíny proti ktorým sa vytvárajú protilátky sa koncentrujú vo všetkých orgánoch a neviem si predstaviť ani mikro krvné zrazeniny v mikrocievach slabej očnej sietnice, ktorú dnes musia po 50-60-tke mnohým a naozaj mnohým ľuďom udržiavať laserom, injekciami do sklovca celé roky alebo operačnými zásahmi. A to ešte niektorí propagandisti biznisu snívajú o neustálom očkovaní dvakrát ročne.
Ďakujem...za Vašu námahu na ochranu našich detí.
Dakujem!
Je to jeden z mala krokov, ktore mame moznost urobit proti ockovaciemu fasizmu, ktory sa tu ma zaviest. Dakujem za vyborne spracovanie! Vladimir
Dakujem
Dakujem za Vasu pracu a drzim palce aby sa nam podarilo stopnut tuto genocidu pachanu bandou oligarchov
Poďakovanie
Ďakujem Vám za podrobne spracované argumenty v tejto dôležitej petícii, za množstvo času a energie investovanej do tejto záležitosti a verím, že ľudskosť, rozum a srdce zvíťazia.