Peticie.com

Petícia za stavebnú uzáveru a reguláciu dopravy v Demänovskej doline

Poďakovanie a prosba o spoluprácu

Hosť#51 Mar 18, 2021, 17:45
Je to hotel na hoteli som za obmedzenie výstavby. Držím vám palce.
Hosť#52 Mar 18, 2021, 20:08
Naozaj si treba s čistou hlavou uvážiť, ako naše konanie ovplyvní zajtrajšok, naše okolie a ďalšie generácie. Žiaľ, často krát mi príde, že mnoho ľudí nesedí na správnom mieste. Je smutné, že "zodpovedný" sú vlastne nezodpovedný.
Hosť#53 Mar 19, 2021, 03:23
Držím vám palce nech sa to podarí.
Hosť#54 Mar 19, 2021, 07:40
V Demänovskej doline som bol pred dvomi rokmi a keď som videl ten hnus, ktorý sa tam deje, zaprisahal som sa, že tam už nikdy nevstúpim. Dúfam, že sa vám podarí aspoň niečo zachrániť, ale to čo tam je už teraz, neodstránite. Petíciu samozrejme podpisujem.
katrin#55 Mar 21, 2021, 09:09

chodievali sme pravidelne do Demanovskej doliny v r. 1987 - 2001, ked tam zila a pracovala moje sestra. bolo to tam uchvatne - prostredie, jaskyne, turistika, ticho, medvede :-/ , v lete tury, vychadzky lesom za hubami ci cucoriedkami alebo len tak. chodili tam rodiny s detmi, dochodci, lyziari, len pasivne oddychujuci ludia. dalo sa. teraz je to jedno megalomansky ponate ze vraj turisticke centrum. sprevadza ho chaos, kvantum aut, ludi, zmatok, hluk a uz vobec nie ten pokoj. 

Hosť#56 Dec 14, 2021, 09:30
Dakujem za zorganizovanie peticie a usilovnu pracu s tym spojenu! velka vdaka
Hosť#57 Dec 14, 2021, 11:55
Ďakujem za Vaše úsilie, veľmi si to vážim. Všetko dobré prajem. Juro Pekarovič
Hosť#58 Dec 14, 2021, 12:56
Mrazikova SLavka
Hosť#59 Dec 14, 2021, 17:11

Veľmi si držme palce, aby sa to podarilo, aj keď sa urobil veľký kus práce, za čo Vám iniciátorom petície patrí veľké poďakovanie. Nesmieme sa vzdať, ale dotiahnuť do úspešného konca. Myslím, že by bolo dobre," Výzvu" ešte raz zverejniť na soc. sieťach a prebrať ľudí z nostalgie, veď ide o super projekt.  Jana Cukerová

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.