Peticie.com

PETÍCIA PROTI VÝSTAVBE IBV PRI NEMOCNICI V MYJAVE.

Poďakovanie za podporu.

Hosť#1 Jul 27, 2022, 00:07
Ja navrhujem aj odvolať terajšiu vedúcu odboru výstavby a spol ktorý schvaľuje návrhy pre mesto Myjava a to z dôvodu toho,že nie je to prvý raz čo nechala vyničiť stromy,kríky,rastliny pri potoku aj v meste aj pred bytovými domami.Ona sa prevezie autom a zo stromov sú vyrezané spodné haluze a stromy rastú do veľkej výšky a suché haluze ostávajú na stromoch a podajú pri vetre a nečase,lebo ona to nevidí a nevidí ani stromy,ktoré sú poškodené nevidí tiež stromy napadnuté škodcami.Tieto stromy budú hynúť i v dôsledku toho,že pod nimi ostávajú opadané šišky,haluze,listy ktoré potom hnijú a ničí sa i tráva,ktorá nie je prevzdušnená pod nimi.Tento odpad by mal byť aspoň raz do roka riadne vyčistený pod stromami. Za jej éry sú vytvorené neúčelné veci v Myjave. Myjava stratila úplne vzhľad mesta zo zeleňou,kam sa chodili prechádzať ľudia aj v dôsledku výstavby nákupných centier a vytvorilo sa kamenné námestie,nepohodlné parkovanie v meste z málo zelene.Nepohodlný prístup k verejnej doprave,lavičky pri frekventovanej ceste a z kľudného prostredia sídliska zo zeleňou pri potoku sa stala zberňa odpadu a prašné prostredie.Ako som počúvala jej prejav,tak úrodnú zem prenajímanú chcela predať za úplne nízku cenu a verím tomu že ak sa to uskutoční,tak tam bude chcieť ktosi po čase vybudovať nejaké stavby.Nemám z nej dobrý pocit a myslím,že v mnohých prípadoch porušila aj zákon o ochrane zelene a ŽP a to jej nekompetentnosťou a nevedomosťou a z mojej skúsenosti vydáva povolenia podľa toho kto prichádza o nejaké povolenie žiadať.Teda vydá povolenie aj na nezmysel a mimo zákon ŽP a nevydá ak je žiadosť účelná a oprávnená a splňa všetky predpisy a nariadenia ŽP.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.