Peticie.com

Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.

Otvorený list vláde SR

Hosť#1 Feb 09, 2021, 08:15
Ja to nakopirujem a posielam postou.
Hosť#2 Feb 09, 2021, 09:08
Dobrý deň, prosím zaslať petíciu na mail. Ďakujem
Hosť#3 Feb 09, 2021, 09:48
Dobrý deň,pani Weissabelová ! Som neistý,akou formou sa podpisujú petície!? Som registrovaný na stránke,no hľadám možnosť ako jednoducho po prečítaní a vnútorným súhlasom môžem jednoduchým klikom podpísať súhlas. Čo mi poradíte? Roland Navrátil
Hosť#4 Feb 09, 2021, 16:21

prosba

Dobrý deň, prosím o zaslanie petície na mail.

Host5#5 Feb 09, 2021, 20:48

Dobrý deň,

obsahovo s Vami súhlasím, ide nám asi o rovnakú vec, ale petíciu v tomto znení nepodpíšem.

Forma textu, básnické formulácie, skryté a menej skryté urážky PV ale aj ľudí, ktorí s Vami prípadne nesúhlasia, domnienky a narážky ... je to plné, z môjho pohľadu, nespracovaných emócií a domnienok.

Škoda, lebo v prípade faktickej formulácie požiadaviek, by sme radi takúto petíciu podpísali.

Tiež nevysvetľujete, prečo ľudí nabádate na utajovanie tejto petície.

Hosť#6 Feb 10, 2021, 11:20
Vážená pani Weissabelová,možete mi poslať petíciu e- mailom "Proti plošnému testovaniu a povinnému očkovaniu a tiež možete poslať hárok k "Občianskemu referendu. Dakujem za zaslanie. S pozdravom
Hosť#7 Feb 11, 2021, 08:54
všetci máme do činenia s nebezpečnou celosvetovou sektou takzvaní "Svedkovia Covidovi", klaňajú sa samozrejme peniazom.
Hosť#8 Feb 23, 2021, 09:55
Peticia. Dobrý deň, prosím o zaslanie petície na mail.
Hosť#9 Jul 20, 2021, 05:34

Vzdávam úctu a vďaku za obsiahle vypracovanie a obsah tohto listu! Je tam obsiahnuté všetko a pravdivo ,tak ako skutočne cítime! Ďakujem vám uprimne, v mene tých slovákov ktorým stále záleží na našom Slovensku!!! Je potešením,že existujú ľudia,ako ste vy ktorí boli ochotní sa postaviť tejto fašistickéj vláde a doslovne im ukázať,že my niesme ich tovar,s ktorým budú manipulovať ako sa im bude chcieť!
Prajem vám hlavne veľa zdravia a Božieho požehnania! Ďakujem!
Za mňa je petícia podpísaná!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 6,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
PayPalGoogle PayApple PayKreditná Karta

Vyberte spôsob platby, aby ste mohli pokračovať.