Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.
Nežná korona revolúcia 17.11. inštrukcie
Hosť#1 Nov 14, 2020, 16:29
Prosím napíšte túto časť vety správne spisovne ....pretože bola porušená celá rada našich.... Správne gramaticky a spisovne je to takto: ...pretože bol porušený celý rad našich... Slovo "rad" je v tomto prípade určite mužského rodu. Ak by som vám chcela poradiť, tak potom by som vám dala "radu" a to by bolo v ženskom rode. Sú to dva odlišné významy dvoch slov. Ďakujem. Jana
Hosť#2 Nov 14, 2020, 17:06
Už bolo na čase a dúfam že príde čo najviac ľudí ktorým ešte záleží na SLOVENSKU a budúcnosti nás a našich detí... Ďakujem
Hosť#3 Nov 14, 2020, 17:42
suhlasim a podporujem tento protest vo všetkych bodoch,diktatura a vnucovanie nechcrnych činnosti je v rozpore s Ustavou SR Matovič neustale porušuje.ustavu
Rado#4 Nov 14, 2020, 18:59
Slobodu si treba zaslúžiť a teraz treba vyjadriť čo tu je zle a čo tu nefunguje. Plne podporujem pochod. Zúčastním sa ho buď v mojom rodnom meste Čadci alebo niekde inde pretože treba sily rozdeliť na viacero strán. Verme že sa vláda spamätá a začne robiť ako chce ľud a keď nie tak proste skončia tak ako začali.
Hosť#5 Nov 14, 2020, 20:11
V Michalovciach by sa mohla tiez podpisovat hromadna zaloba
Hosť#6 Nov 15, 2020, 22:32
Súhlasím so znením petície a podpis som potvrdila
ja radšej prez-ý-vku#7 Nov 18, 2020, 22:59
• ako sa môžem pripojiť k hromadnej žalobe ? ďakujem