Peticie.com

Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.

Nežná korona revolúcia 17.11. inštrukcie

Hosť#1 Nov 14, 2020, 16:29
Prosím napíšte túto časť vety správne spisovne ....pretože bola porušená celá rada našich.... Správne gramaticky a spisovne je to takto: ...pretože bol porušený celý rad našich... Slovo "rad" je v tomto prípade určite mužského rodu. Ak by som vám chcela poradiť, tak potom by som vám dala "radu" a to by bolo v ženskom rode. Sú to dva odlišné významy dvoch slov. Ďakujem. Jana
Hosť#2 Nov 14, 2020, 17:06
Už bolo na čase a dúfam že príde čo najviac ľudí ktorým ešte záleží na SLOVENSKU a budúcnosti nás a našich detí... Ďakujem
Hosť#3 Nov 14, 2020, 17:42
suhlasim a podporujem tento protest vo všetkych bodoch,diktatura a vnucovanie nechcrnych činnosti je v rozpore s Ustavou SR Matovič neustale porušuje.ustavu
Rado#4 Nov 14, 2020, 18:59

Slobodu si treba zaslúžiť a teraz treba vyjadriť čo tu je zle a čo tu nefunguje. Plne podporujem pochod. Zúčastním sa ho buď v mojom rodnom meste Čadci alebo niekde inde pretože treba sily rozdeliť na viacero strán. Verme že sa vláda spamätá a začne robiť ako chce ľud a keď nie tak proste skončia tak ako začali. 

Hosť#5 Nov 14, 2020, 20:11
V Michalovciach by sa mohla tiez podpisovat hromadna zaloba
Hosť#6 Nov 15, 2020, 22:32

Súhlasím so znením petície a podpis som potvrdila

ja radšej prez-ý-vku#7 Nov 18, 2020, 22:59

• ako sa môžem pripojiť k hromadnej žalobe ? ďakujem

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby