Peticie.com

Petícia proti plošnému testovaniu a povinnosti očkovania proti COVID 19, za dobrovoľnosť pri medicínskych zákrokoch a ochranu ľudských práv aj do budúcnosti.

Otvorený list od lekárov

Hosť#1 Oct 30, 2020, 19:19
Dnes bol manžel za všeobecnou lekárkou so žiadosťou o test a potvrdenie o ňom, žiaľ, nebola ústretová, odmietla ho a odporúčala mu ísť na Matovičov test. Takže ďakujem, sme nútení sedieť doma, nemôže ísť do práce a dcérka do školy.
Hosť#2 Oct 30, 2020, 19:31
Skvele! Dakujeme💛🍀
Hosť#3 Oct 31, 2020, 10:37
vďaka ľudia za vašu odbornosť a najmä zdravý rozum.
Hosť#4 Nov 02, 2020, 06:03
Ďakuje, že bojujete o moje záujmy a o záujmy mojich blízkych. môžete sa na mňa kedykoľvek spoľahnúť.
Hosť#5 Nov 03, 2020, 10:44
dobrý deň, využila som slobodnú voľbu a nešla som na plošné testovanie. Pracujem z domu - môžem si to dovoliť, lebo sa mi nikto nevyhrozil výpoveďou. Rešpektujem aj to že nemôžem ísť do prírody. Prosím zastavme to. Dnes som sprevádzala otca na vyšetrenie a bola som požiadaná, aby som bez testu nevstupovala do ordinácie. Rešpektovala som to, Vážim si prácu lekárov.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 6,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
PayPalGoogle PayApple PayKreditná Karta

Vyberte spôsob platby, aby ste mohli pokračovať.