Petícia proti petícii : Iron Maiden, nie ste tu vítaní!
Táto petícia je zbytočná
Kto chce, nech nechá odkaz v pôvodnej petícii, alebo nech si z nej urobí srandu, (ide to celkom dobre :-D) ale načo prosím pekne chce niekto tú petíciu legitimizovať tým, že jej vytvorí reálny protipól?
Re: Táto petícia je zbytočná
schválne koľko bude podpisov...
Re: Táto petícia je zbytočná
#3: Tunidlo - Táto petícia je zbytočná
Svojim spôsobom máš pravdu, ale vieš ako sa to hovorí: "Na to, aby zlo zvíťazilo, stačí málo: aby dobrí ľudia nerobili nič." –Edmund Burke
Re:
Vytvorili ju satanisti aby mali dôvod špiniť kresťanstvo Väčšiu žumpu som nevidel ako satanistov
Re: Re:
Poznám ich, o sebe tvrdia, že sú najkresťanskejší zo všetkých kresťanov a vo svojej "horlivosti" už exkomunikovali hádam celý svet.
Jedina žumpa si tu ty ! Nenadávam na kresťanov tak nenadávaj na Maiden... tam radšej zalez dakde a neukazuj sa tu ... sa skry pred celým svetom lebo všade su "vraj" ILUMINÁTI
This comment has been removed by the person who wrote it.
SOM PROTI
pre DopiceStoutoPeticiou
pre DopiceStoutoPeticiou
Re: Re: SOM PROTI
metal neni hudba ale rachot pre vase vymetene palice, palec zponozky venku, chlpate pazuchy, smrad jak orangutan, zuby strbave, zpapule smrad, herak do kablu, a na akciach sa valat v blate, a nedelu si pri obede prdnut.. to je tvoje co? krasna predstava o zivote, drbni na tom festivale krabicu cuca za mna dilini
Re: Re: Re: SOM PROTI
O čom to trepeš Ty kokot vyjabaný? Skap Ty špina. Alebo lepšie skús prísť tam na Top fest a povedať to niekomu do očí. Uvidíš ako dopadneš. Doastaneš na piču, Ťa tam rozkopú na sračky Ty úbohý bastard. Skončiš na áre Ty vyjebaný kripel.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |