Peticie.com

Otvorená výzva predsedovi NRSR

Všetkým cteným signatárom

Hosť#1 Apr 22, 2015, 03:07
Nebudem môcť prísť, ale o to viac podporujem. Na Bratislavskom hrade a vôbec na Slovensku už musí znieť iná hudba ako tie čoraz nevkusnejšie variácie na Internacionálu a Plieseň práce a pod.
Hosť#2 Apr 22, 2015, 10:03
Ďakujem pekne za pozvanie aj informáciu a určite sa zúčastníme aj s priateľmi.
Držme si palce !!!
Hosť#3 Apr 23, 2015, 09:08
Vdaka, ze bojujete za nase zaujmy, za pravdu, hodnoty a buducnost.
Barbora#4 May 22, 2015, 10:16

aktuály stav

Dobrý deň,

ako to aktuálne vyzerá? Deje sa niečo? Či to všetko úplne zmietli zo stola. Za nové info vopred ďakujem. Barbora

Hosť#5 May 28, 2015, 10:38
Vážený pán Gápa. Vážim si Vás a všetkých ostatných iniciátorov VÝZVY. Dovoľte vyjadriť moju, možno nepodstatnú /?/ pripomienku. Podobné a určite opodstatnené akcie majú význam iba vtedy, keď sa s podobným šialenstvom, začína iba uvažovať, resp, keď sa na "miesto činu", blíži PRVÝ buldozér ! /Občianske hliadky, živá reťaz a pod./ . Keby som bol mladší /75/ a nebol od BA tak ďaleko /LV/, určite by som sa zúčastnil ! Napriek všetkému, Vám osobne a všetkým ostatným statočným, DRŽÍM PALCE ! PS. súdruh PAŠKA, či komsomolec PELEGRÍNY - všetko-jedno !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.