Peticie.com

Otvorená výzva predsedovi NRSR

Kontaktujte autora petície

Hosť#251 Jun 03, 2015, 20:02
Podpísal som z jednoduchého dôvodu: sú to ľudia z krajín, kde USA svojim konaním spôsobili chaos a rozvrat, teraz sa tvária" My nič, my muzikanti" a Europa má riešiť problémy ( a dosť nešťastne) , ktoré spôsobil niekto iný! Miesto toho, aby europska komisia začala vážne jednanie s vládou USA na podiele migrantov (aspoň 2/3), chce všetkých rozdeliť jednotlivým štátom EU a spôsobiť ešte väčšie problémy- nezamestnaných a bezdomovcov s ktorými nevieme čo robiť, máme dosť aj vlastných !
Hosť#252 Jun 03, 2015, 22:35

Žiadam zastavenie výstavby garáži v areáli Bratislavského hradu. Treba nechať preskúmať tento areál odborníkom a to archeológom, geológom, historikom a ďalším expertom, nakoľko sa jedna o našu národnú pamiatku.
Ako vyplýva s novinových článkov a dostupných informácii na internete ide o porušovanie ústavy SR zo strany poslancov a ich konanie nie je v súlade s prísahou na ústavu, ktorú skladali.
sunar#253 Jun 04, 2015, 14:37

Re:

#252: -  

ty si tiez asi exprt, to si cital v novom case?

Hosť#254 Jun 04, 2015, 17:53

Ani len netusime, co za poklady sa znicili.
Peticia by mala viest k trestnemu stihaniu
zodpovednych,
lebo tie pamiatky su uz znicene !
Alebo opat - ,,zakon nebol poruseny? "
Hosť#255 Jun 07, 2015, 19:58
Pretože sa jedná o unikátnu pamiatku a kultúrne dedičstvo
Peter Pellegrini#256 Jun 11, 2015, 09:29

Re:

#254: -  

Ale kaslat na pamiatky, potrebujeme slusne parkovat a nie sa starat o nejake sutre v zemi.

sunar#257 Jun 12, 2015, 05:46

Re: Re:

Hosť#258 Jun 13, 2015, 09:32
pls share :)
Hosť#259 Jun 16, 2015, 17:21

Bratislava je moje rodne mesto a zalezi mi na nom a na zachovani jeho historickych pamiatok.

Hosť#260 Jun 17, 2015, 15:46
keby to vedel janko alexy, je uplne jedno , ci su tam pamiatky alebo nie, stavat na takomto mieste garge je nepripustne , to tam mozme postavit aj zlievaren, lisovnu plechov, co bude pokracovat, aj pod michalskou branou by mohli byt garage, ci nie, je to nekulturne, co na to minister kultury
Hosť#261 Jun 17, 2015, 20:55
ak je skutočne pravdou, že odhalené pamiatky sú tým, čo autor opisuje v predlohe tejto petície, tak len BARBAR a nie vzdelaný človek, len SMER-ák, poslušný ako baran v stáde, nechá pokračovať v stavaní garáži. Nič viac ani č menej. Tak isto by sa však choval každý slovenský politik, bez ohľadu do ktorého košiara patrí, lebo všetci sú poslušní barani bez vlastného názoru.
Hosť#262 Jun 19, 2015, 20:00
Tu ide o pozostatky európskej histórie prakticky o svetové
kultúrne pamiatky. Na garáže nie je nikto zvedavý!
Talibán používa na ničenie tisícročných pamiatkov výbušniny -
a Slovensko ?! Betón !
Hosť#263 Aug 08, 2015, 22:23

Túto petíciu som podpísala, pretože mi ako rodenej bratislavčanke záleží na tom, aby takéto vzácne pamiatky boli zachovalé pre ďalšie generácie. Prístupne pre návštevníkov a aby tá banda skorumpovaných chudákov, čo snažia šlapať po všetkých zákonoch a prevracať ich protizákonne vo svoj prospech v snahe nahrabať si viac a viac peňazí, žijú si nadpomery zo štátnych = našich peňazí,bola náležite odsúdená a potrestaná/najlepšie nútenými prácami doživotne ;) /.

Hosť#264 Oct 29, 2015, 21:05
pretože KAPITÁL nám berie našu históriu, naše polia, ničí túto kedysi nádhernú krajinu, ožobračuje poctivých ľudí, a vytvára dementnú konzumnú spoločnosť - táto skaza je hmatateľná všade