Otvorená výzva predsedovi NRSR
Odprezentovanie pamiatok
Trochu budem predbiehat, ale predpokladam optimisticky, ze sa stavba zastavi. Ak sa poctivo spravi potrebny vyskum, pamiatky budu potrebovat nejaku formu odprezentovania (dufam, ze bude mozne si ich pozriet a dozvediet sa o nich viac). Tak len takto by som chcel pripomenut organizatorom peticie, aby ak dostanu nejake slovo, mysleli na to, ze treba spravit verejnu anonymnu architektonicku sutaz. Najlepsie medzinarodnu, aby sa vitazi, na zaklade rozhodnutia profesionalnej poroty, mohli podielat na navrhu, ktory by pamiatky odprezentoval.
Garaze
Garaze su to posledne co tam patri, aj ked len par zasklenych skal by bolo, ale GARAZE? To miesto ma bohovsky potencional na milion inych veci.
Re:
Nebuďte stále takí hrdí Bratislavčania, jedná sa o petíciu a čím viac hlasov budeme mať , tým je väčšia šanca, že si to aspoň niekto všimne, okrem samozrejme tej veci, že je to národná a nie bratislavská kultúrna pamiatka. Tak sa neposerte tým, že ste Bratislavčania, pretože 50% tvoria ľudia z iných častí Slovenska, vo väčšine prípadoch múdrejší než holé hlavy v Petržalke a tak ďalej.
Narod bez historie nie je ani narodom.
Re:
Pri tvojom komente sa ukazuje aky sme my slovaci ubohi chudaci..dement..nie ze by si bol rad, ze celemu Slovensku zalezi na pamiatke v "tvojom" meste..nie, ty sa musis uplne za kazdych okolnosti vyvysovat..cim si ty prispel tomuto mestu?? alebo tym pamiatkam? nechali to tu rimania ty magor blbý este ked pojem Bratislava ani nebol hadam..tak na co sa tu hras trtko.. a nie nie som CP-ckar..
Všetci sú tu zrazu akí milovníci histórie....ale keď chytia detektoristu, ktorý rovnako ničí históriu, tak z neho všetci spravíte mučeníka...
| This discussion has been closed. |