Otcovia a mamičky Slovenska, vzbúrme sa a zdvihnime hlavy!
Lebo ako matky a otcovia si zaslužime viac. Nech si to v parlamente skusia uzivit z 202 € jedno dieta na strednej skole ktore musi byt na internate jedno 9 mesacne a platit najom a vsetko co suvisi so zivotom. A to nehovorim ze co ma robit matka..asi nejest, neobliect si nic, len sa postarat o to aby deti nejak prezili. Otvorte oči pani ministri...tu kecate o uteceneckych kvotach a kde v zadku su materske kvoty? Slovensko nebude mat za chvilku ani deti pre toto co robite vo vlade. Skuste s 202€ vyzit vy pani ministri a potom robte zakony.
Za tie peniaze sa vyžit neda nech si to vláda vyskuša mat na mesiac 202 eur a dat z toho dietatu všetko čo potrebuje..
A ani dopriad sa neda pre malu!!!
Mali by si to vyskusat ty co sedia tam hore
Mali by si vyskusat chvilu zit stejto almuzni!!! Ze ake to je... Dopriala by som im to...
Re:
Ja som bola tiež študentka keď som otehotnela...chceli sme mať miminko ale nie tak skoro..ale čo sa stalo stalo sa...mala som si to dať vziať kvoli tomu že som akurát dokončila školu?Mslím, že aj moje dieťa si zaslúži viac ako mu omentálne dokážem dať. Aj my čo sme otehotneli ešte počas štúdia máme nárok na to čo vy, aj keď máte odrobené...sme tiež len ľudia ktorí potrebujú z niečoho žiť...
kym ho zvysite tak ja uz davno budem po materskej ale nevadi su tu dalsie maminy ktorym treba pomoct a nech sa necudujme ze populacia klesa ved je to na smiech kurnik sopa co chcu aby sme zili zo vzduchu?????????
a nech rodičák nechajú, ale nech pridajú štátne škôlky, jasle, to by pomohlo viac, keď má kde človek umiestniť dieťa a ísť do práce
Ako ma matka mysliet na jedlo, plienky, obuv-odev, a vychovat z almuzne 3 deticky? Keby nemam muza tak sotva by som najom zaplatila. A co maju robit maminky ktore nemaju nikoho?je to chore, nech skusia poslanci s malimi detmi zit len z takouto sumou mesacne.
| This discussion has been closed. |