Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku
Andrej Kiska - Trnava
Mrzí ma, že nemôžem prísť, veľmi rada by som sa pozrela tomu človeku do očí. Držím palce všetkým a dajte najavo,
že nie sme už len stádo hlúpych ovčanov, s ktorými donekonečna budú takýto zločinci manipulovať.
STOP - rozkrádania Slovenska
Slovensko Slovákom - musíme, ale začať za Slovensko bojovať - ináč to nejde
volila som Kotlebu - verím, že aj Vy ostatní - je to jediná nádej a možnosť na obrodu Slovače
Antónia
Dobrý deň, pán Repka,
rada by som prišla, žiaľ, som PN, tak sa môžem pohnúť z domu len vo vymedzených hodinách, a som zo Sp.N.Vsi, takže by som to nestihla, ibaže by mi Popradčan poslal svoje lietadlo čo ho vyváža.. Ale môžte za mňa hodiť vajcom po tom "našom" človeku, a mierte presne, rovno medzi oči :-). A vypískajte AJ ZA MŇA.
S pozdravom
Dana
Vajicka pre p.prezidenta je skoda, hlavne v tomto obdobi..to ich radsej vyuzijem rozumnejsie - do pecenia. Stacia pistalky a "cervena karta" ako vo futbale.
Pán Repka, petíciu podporujem, ale výzvu k hodu vajíčkami v žiadnom prípade. Ani nič podobné. Týmto spôsobom sa dostaneme len k hlúposti, násiliu, k metódam lumpenproletariátu. Pán prezident je prezidentom SR, nech je akýkoľvek. Smerujte svoju činnosť viac k dôstojnosti, pre každého človeka.
Všetko by bolo v poriadku,súhlasím s jeho odvolaní,len by som bol rád,keby tieto texty boli písané bez chýb,inak strácajú na hodnote - už spomínaná "prezývka" a potom ..."niektorí občania" - veď takéto hrubky kolú oči !
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ale keď uvidím v telke, že ich dostal zopár medzi oči, poteší ma to :D
Miriam Hrubá
Gramatické chyby
Pán Repka, na to, že sa podpisujete pod takúto petíciu,by bolo slušné aspoň ovládať slovenský jazyk na úrovni 8 ročného žiaka základnej školy. Miriam Hrubá
Škoda že v BA:(
Protest Trnava
Som za protest, ale s hádzaním vajíčok, paradajok a inými výtržnosťami nesúhlasím, pretože druhá strana a média to použijú proti M. Kotlebovi, že aká zgerba sa k nemu hlási, akých má primitívnych voličov...
This comment has been removed by the person who wrote it.